CS GO Hwid Ban Gelirmi ?

ShyDreamer

Efsane Üye
CS go ya hwid ban gelcek diye duydum gerçekmi ?

Bide ona spoofer yapacaz şimdi:confused:

Ama düşününcede gelmesi iyi olur sanki en azından mevlana açmazlar herkes legit oynar

Ama düşününcede gelmesi iyi olur sanki en azından mevlana açmazlar herkes legit oynar
iyi olur zaten herkes hileydi cs de
prime güncellemesinde azalmıstı baya birde hwid ban getirirlerse pek karsıya hile gelceğini düşünmüyorum primeın varsa

iyi olur zaten herkes hileydi cs de
prime güncellemesinde azalmıstı baya birde hwid ban getirirlerse pek karsıya hile gelceğini düşünmüyorum primeın varsa
Prime hesapta bir giriyorum karşı bizim takım falan herkes legit oynuyor 10 hileyiz maçta

Gelse bile valotanttaki gibi sıkı bı ban olmaz bı format atarsın kalkar xd

CS go ya hwid ban gelcek diye duydum gerçekmi ?

Bide ona spoofer yapacaz şimdi:confused:
CS'ye hwid geleceğini sanmıyorum. Valve banladığı hesapların tekrardan prime satın almasıyla büyük gelir elde ediyor bunu her sene satılan prime copy sayılarına bakarak anlayabiliriz. CS:GO'daki hileler asla bitmeyecek dostum üzgünüm.
(supreme eloda mevlana geliyor)

Ayrıca bunu Rainbow Six Siege'de hwid ban gelince satış rakamlarının yere çakılmasıyla görmüştük.

Yapmaz oyunun yarısı hile ztn hwid yaptı ve insanlar banlandı diyelim günlük 600k oynanan oyun artık 300 k oynanır.
cs hwid ban yerğine vac değiştirmesi gerekir basit bir dll inject ile oyuna hile açmak bu kdr kolay

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt