CS:GO H1le Ücret Karşılığı Cr*ck İsteği

cemalxt

Diamond Üye
Elimde bir Türk CS:GO H*lesi Var. Debug Koruması cartı curtu falan var. Cr*ckleyebilip bana sunabilen arkadaşa Papara'dan 25 lira ödeme ayırdım. Login bilgileri mevcut. Yorumlara discord yazarsanız ekleyebilirim.

25 TL mi ? Dostum Crâck veyahut hile destek kısmına at , arkadaşlar boş zamanlarında hallederler zaten. Bu kadar küçük rakamlara böyle işleri yaptırmak bence hem etik hem de hoş değil...

25 TL mi ? Dostum Crâck veyahut hile destek kısmına at , arkadaşlar boş zamanlarında hallederler zaten. Bu kadar küçük rakamlara böyle işleri yaptırmak bence hem etik hem de hoş değil...
Programı kırmak için olağanüstü düzeyde bilgi gerektiğini sanmıyorum sonuçta klasik bir yazılım, ayrıca bu yazılımı ulu orta yerde paylaşmayı tavsiye etmiyorum bu yüzden discorddan iletişime geçmek isterim. Bu dediğimden hangi yazılım olduğunu anlamışsındır zaten. Fiyata gelirsek sadece programı başarılı bir şekilde kırabilene vermek istediğim bir ödül diyebiliriz çünkü programı uzun süre uğraşmama rağmen kıramadım.

RainMW#1927 ekle bakalım ücretsiz yapabilirsem yaparım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Attınız diye hatırlıyorum fakat kimse uğraşmaz c++ loader.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Elimde bir Türk CS:GO H*lesi Var. Debug Koruması cartı curtu falan var. Cr*ckleyebilip bana sunabilen arkadaşa Papara'dan 25 lira ödeme ayırdım. Login bilgileri mevcut. Yorumlara discord yazarsanız ekleyebilirim.
Kardeş pp çalmışsın?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt