CS GO GÜVEN FAKTÖRÜ SEVİYESİ ÖĞRENME VE NEYDEN BAN YEDİĞİNİ ÖĞRENME

Canq7

Gold Üye

Merhaba Arkadaşlar,Bir Çok Arkadaş CS:GOda Hile Kullanıyordur,Güven Faktörü Ve Neyden Ban Yediğini Öğrenmek İçin 2 Tane Site Sunuyorum.​

Güven Faktörü :

Neyden Ban Yediğini Öğrenme Ve Diğerleri İçin :

Kullanımı : Steam Profilinize Girin,Ardından Boş Bir Yere Tıklayın Sayfa Bağlantısını Kopyalaya Basın Ve Kopyaladığınız Bağlantıyı Siteye Yapıştırın.
İyi Günler.

Son düzenleme:
Extremereport botta csgo ow banned yazıyor fakat hesapta cs banlı değil muhtemelen "Game Ban" dan yola çıkıyor

Merhaba Arkadaşlar,Bir Çok Arkadaş CS:GOda Hile Kullanıyordur,Güven Faktörü Ve Neyden Ban Yediğini Öğrenmek İçin 2 Tane Site Sunuyorum.​

Güven Faktörü :

Neyden Ban Yediğini Öğrenme Ve Diğerleri İçin :

Kullanımı : Steam Profilinize Girin,Ardından Boş Bir Yere Tıklayın Sayfa Bağlantısını Kopyalaya Basın Ve Kopyaladığınız Bağlantıyı Siteye Yapıştırın.
İyi Günler.
Dostum Faceit deki sadece faceit trust factorunuzu gosterir cs deki değil eğer hesap açmadıysanız veya hesabınız yeniyese %0 olarak yada daha düşük olarak gözükür eğer trust factor ogrenmek istiyorsanız cs ye girin arkadaşınızı veya herhangi birisini davet edin başlatın eğer güven faktörünüz düşükse diğer arkadaşa uyarı verir yararlı konu <3 iyiforumlar

Dostum Faceit deki sadece faceit trust factorunuzu gosterir cs deki değil eğer hesap açmadıysanız veya hesabınız yeniyese %0 olarak yada daha düşük olarak gözükür eğer trust factor ogrenmek istiyorsanız cs ye girin arkadaşınızı veya herhangi birisini davet edin başlatın eğer güven faktörünüz düşükse diğer arkadaşa uyarı verir yararlı konu <3 iyiforumlar
Bilgi İçin Teşekkürler <3

Bilgi İçin Teşekkürler <3
her zaman hocam birde olurda bu övgü steam yorum satın almayı düşünen arkadaş olursa almasın zamanında 1000 övgü boot almıs biri olarak işe yaramıyor (üçünede ayrı ayrı) iyi forumlar herkese

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt