Cs go da nasıl ban yemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurokosan

Normal Üye
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Cs go da hile açıyorum wall hack bunny v.b topluluk sunucularında oynasam steam beni banlarmı ?

kanka hileyi belli etmemeye çalış işte wall hack kullanırken örneğin sağı solu kontrol ederek oyna hile değilmiş bilmiyormuş gibi aim botu çok kısık aç o aşırı belli eder çünkü

Vac riski her zaman vardır onun dışında legit oynadığın takdirde yemezsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bence kullandığın hileye göre değişir. çünkü bazı hileler detect oluyor sisteme injectlediğin gibi sistem algılıyor ve vac ban yiyorsun. kimiside undetect oluyor belli etmediğin sürece ban yemiyorsun. bence undetect hile açıp topluluk sunucusunda oynarsan ban yemezsin diye düşünüyorum. çünkü topluluk sunucularını izlemiyorlar.

Vac riski her zaman vardır onun dışında legit oynadığın takdirde yemezsin.
Sağlam hilelerde vac ban riski yok sadece her hilede olduğu gibi OW riski var oda oyuncudan kaynaklı yenen bir ban
Wall hackı duvar arkasını görmeyi kapat - Aim ayarlarını düşür böylelikle legit oynamış olursun ve kimse sana hile demez

chaams kullan sadece

He yazmayı unuttum güven faktörü çok önemli diyorlar. Steam hesabına yorum getitttirmeye bak iyi oyuncu felan tarzı ve oyun içi hannor atarlarsa güven faktörün artar diye biliyorum.

esp kullanma bu kesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt