SANALDANANALA
Uzman Üye
aga 4:3 te siyah bar kalıyor onu düzeltmek için ekran ölçeğini değiştirmek lazım ama bende ekran ölçeği koru seçeneği kalmış çıkmıo nasıl yapabilirim
Amd mi yoksa Nvidia mı onu belirtmen gerek.aga 4:3 te siyah bar kalıyor onu düzeltmek için ekran ölçeğini değiştirmek lazım ama bende ekran ölçeği koru seçeneği kalmış çıkmıo nasıl yapabilirim
nvidiaAmd mi yoksa Nvidia mı onu belirtmen gerek.
nvidia
kankam galiba yanlış anlattım intelde yapamıyorum bu sorunu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsanırım şunu yapamıyorsun doğru mu anladım?
Intel Grafik Denetim Masası'na girip genel ayarlar kısmında alt tarafta bulunan ölçeklendirme kısmına tıklayamıyorsun anladığım kadarıyla, Uygulama ayarlarını geçersiz kıl kısmını da işaretleyip bir de öyle tam ekran kısmını seçmeyi deneyip uygular mısın? ve ya cs:go ya sağ tıklayıp özelliklerden Başlatma seçeneklerini ayarla diye bir yer var. Oraya -strechaspect yazmayı dene.kankam galiba yanlış anlattım intelde yapamıyorum bu sorunu.
Kanka okumadın sanırım adamın yazdığını.nvidia denetim masasında tam ekran seçmelisin
düzeldi teşekkürlerIntel Grafik Denetim Masası'na girip genel ayarlar kısmında alt tarafta bulunan ölçeklendirme kısmına tıklayamıyorsun anladığım kadarıyla, Uygulama ayarlarını geçersiz kıl kısmını da işaretleyip bir de öyle tam ekran kısmını seçmeyi deneyip uygular mısın? ve ya cs:go ya sağ tıklayıp özelliklerden Başlatma seçeneklerini ayarla diye bir yer var. Oraya -strechaspect yazmayı dene.