cs 1.6 fastcup gameguard aimbot - esp kernel cheat

axes444

Gold Üye
İlk olarak hilenin sahibi ben değilim, sahibi sobfox isimli birisi, yeni bir ücretsiz cs 1.6 gameguard geçen hile çıkarttı, forumda aylarca cs 1.6 gameguard hilesi arayanlar gördüğümden paylaşmak istedim.

VT:

Oyun kapalıyken başlatıcıyı indirin, hile yapmak istediğiniz oyunu seçin ve Çalıştır'a basın. Windows 11 kullanıcılarının dikkatine, bazı projeler ilk kez yeniden başlatma gerektirecek ve ancak bundan sonra sizin için çalışacaktır. Eğer sizin için çalışmazsa, yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Uyarı Oyun açıkken başlatıcıyı açmayın, yasaklanabilirsiniz

Sorun Giderme
d3dx9_43.dll bulunamadı nasıl düzeltilir?
Directx'i indirin ve yükleyin:

Driver cannot load on this device (WIN11) ?
1) Download & Install this:

2) restart the pc

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • cheatglobal.com Forum Kurallarının tamamı bu bölüm içinde geçerlidir.
  • Konu içeriğinde reklam (kişisel web, discord grupları, telegram vb.) bulundurmak yasaktır.
  • Hile içeriğinde farklı site, reklam ve uygulamalara yönlendirme bulundurulması yasaktır.
  • Lisanslı - Kişiye özel hile paylaşımı kesinlikle yasaktır.
  • Şifreli rar/zip ve Virüs Totalsiz dosya paylaşımı yasaktır.
  • Ücretli hile, lisans alım-satımı vb. alışverişlerinizde Satış & Pazar Alanı bölümlerini kullanınız.

• Konu başlıklarında " Çalışıyor & Bilinmiyor " etiketi yoksa, yönetici onayı yok demektir; bu da virüs veya çalışmıyor anlamına gelmektedir.
  • Konularda reklam, küfür, siyaset ve spam içeren mesajlar yazmak yasaktır; aksi takdirde yasaklanırsınız.
  • Konularda yazılı anlatım ve videolu anlatım yapmalısınız; aksi halde konunuz yönetici onayından geçmeyecektir.
  • Konu paylaşımınızda casus yazılım tespit edilirse, kalıcı olarak yasaklanırsınız.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt