Crypto Obfuscator v2020 Unpack Etme Videolu Anlatım

Faydalı bir bilgi, teşekkürler @MehmetxxL fakat bir sorum var. Unpack edildikten sonra exe bozulmuş haldemi oluyor? Yoksa sadece unpack ediyoruz ve kaynak kodlarınımı okuyabiliyoruz sadece? Genelde unpack sonrası exe bozuk çıkıyor ama reflector ile kaynak kodlarını okuyabiliyoruz programın, doğru değil mi?

Faydalı bir bilgi, teşekkürler @MehmetxxL fakat bir sorum var. Unpack edildikten sonra exe bozulmuş haldemi oluyor? Yoksa sadece unpack ediyoruz ve kaynak kodlarınımı okuyabiliyoruz sadece? Genelde unpack sonrası exe bozuk çıkıyor ama reflector ile kaynak kodlarını okuyabiliyoruz programın, doğru değil mi?
Progama göre değişebilir. Benim videodaki CrâckMe çalışıyor mesela

Birçok Medhodu Var onun ya genelde unpack sırasında .exeyi bozabiliyoruz fakat hex editörle dnspy de falan düzeltilebiliyor karışık bi durum o

Bu gösterdiğin yöntem crypto un eski sürümleri için. Benim gösterdiğim son sürüm

Şuanda bir exe üzerinde deneme yaptım boyutu yüksek exeleri çıkarırken bozuyor exe artık çalışamaz hale geliyor ama kaynak kodunu okuyabiliyoruz. Ama buda yeterli tabii.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel bir crypto deniyorum birazdan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt