Crispium.com Crispium Güvenilir mi ? Crispium Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

Reacher

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Crispium Güvenilir mi ? Crispium Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

Screenshot_1.png
Crispium, ucuza oyun satın alabileceğiniz, tüm oyunlara ait epin kodları bulabileceğiniz online bir mağazadır.
Crispium platformuna buradan ulaşabilirsiniz.

Crispium platformu için, yorum ve şikayetlerinizi bu konu altından gönderebilirsiniz.​

Genel maksadıyla bu siteler binevi saadet zinciri sistemiyle çalışıyor. Aynı hesabı ucuz yollardan 15-20 kişiye satıp birkaç ay sonra bilgileri değişiyor ve verdiğiniz para ile kalıyorsunuz. Tek kişilik oyunlarda tavsiyem Torrent ile Crâck olarak indirmeniz. Yanlış verilen bilgiler ile uğraşması ne yazık ki cabası

Genel maksadıyla bu siteler binevi saadet zinciri sistemiyle çalışıyor. Aynı hesabı ucuz yollardan 15-20 kişiye satıp birkaç ay sonra bilgileri değişiyor ve verdiğiniz para ile kalıyorsunuz. Tek kişilik oyunlarda tavsiyem Torrent ile Crâck olarak indirmeniz. Yanlış verilen bilgiler ile uğraşması ne yazık ki cabası
dedıgın gıbı yapıyorum bu arada eyvallah

hiç güvenilir durmuyor site ilk defa duydum zaten

Bu siteyi ilk kez duyuyorum ve sitede zaten çok az ürün var. Genellikle teslim edilmeyen ürünler hakkında şikayet var şahsen daha güvenli sitelere başvururdum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt