Creck için yardım! Valorantla alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ria Global

Silver Üye
Merhaba. Valorant ban yiyenlere belirsiz bir konuy söyliyim
Ben bi sunucu pardon spoofer buldum bi coğu kişi satın almıs falan valorant için calısır mı bilmem.
50 KİŞİ LAZIM ben o Crâck yapan kişiye keyi vercem ve bu kişinin @Dreamfancy olursa iyi olur!
Ama bakın net sspoofer değil denemek lazım
Sunucu Linki:
ÖNEMLİ YAZILAR: bu sey calısıomu belli değil tam fakat böyle invite fırsatı varken nie kacıralım :=)
+ Creck yapan kişinin kendini kanıtlaması lazım o yüzden dream fancy isstiom o güvenilir.

BU fırsatı kacırmayalım die bu konuyu actım. sacma sapan yorum yazmazsanız sevinirim...

Arklarınızıda cağırırsanız iyi sayılır!

Son düzenleme:
Konu Baslığını Niye creck yapmıssınız? Crac k olarak yazılıor cünkü

Son düzenleme:
Merhaba. Valorant ban yiyenlere belirsiz bir konuy söyliyim
Ben bi sunucu pardon spoofer buldum bi coğu kişi satın almıs falan valorant için calısır mı bilmem.
50 KİŞİ LAZIM ben o Creck yapan kişiye keyi vercem ve bu kişinin @Dreamfancy olursa iyi olur!
Ama bakın net sspoofer değil denemek lazım
Sunucu Linki:
ÖNEMLİ YAZILAR: bu sey calısıomu belli değil tam fakat böyle invite fırsatı varken nie kacıralım :=)
+ Creck yapan kişinin kendini kanıtlaması lazım o yüzden dream fancy isstiom o güvenilir.

BU fırsatı kacırmayalım die bu konuyu actım. sacma sapan yorum yazmazsanız sevinirim...

Arklarınızıda cağırırsanız iyi sayılır!

ben crackerim ama kendimi kanıtlamam benim zoruma gider :D o yüzden iflas bu arada benim kendi spooferim var banımı kaldırdım şükürki 5 maç attım sorun yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt