Open Source CRAFTRISE VIDEOLU Open Source Hile Buildleme/Pasteleme Detaylı ve Sesli Anlatim

Ouzo

Silver Üye
S.a gençler önceki video çok basit, detaysız ve sesim pek anlaşılmadığı için ikincisini çektim
herşeyden önce bana bu buildlemeyi ve jarloadı öğreten hocam @darkcreative ye sonsuz teşekkürler
video=

desteklerinizi bekliyorum :)
yapamazsanız yada bir sorun çıkarsa bu konunun altına yazabilirsiniz yada discordu videonun altına koydum oradan bana ulaşabilirsiniz

önceki videoda sesin anlaşılmıyor anlamadım diyenler (2.sini çekme sebebim):

ve daha onlarcası

kolay gelsin beyler Allah'a emanet olun <3

kanka sonunda kendi sesin çocuk birde ''kanka ben ses çözücü program kullandım veledin teki kanka'' diyordu ya la POJKERWİGOİREW,OGKWEOPGĞK

S.a gençler önceki video çok basit, detaysız ve sesim pek anlaşılmadığı için ikincisini çektim
herşeyden önce bana bu buildlemeyi ve jarloadı öğreten hocam @darkcreative ye sonsuz teşekkürler
video=

desteklerinizi bekliyorum :)
yapamazsanız yada bir sorun çıkarsa bu konunun altına yazabilirsiniz yada discordu videonun altına koydum oradan bana ulaşabilirsiniz

önceki videoda sesin anlaşılmıyor anlamadım diyenler (2.sini çekme sebebim):

ve daha onlarcası

kolay gelsin beyler Allah'a emanet olun <3

lesuno.py :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hangi konu Dostum konuyu atarsan cevap verebilirim.
https://cheatglobal.com/konu/craftr...uildleme-jarload-yapma-videolu-anlatim.58243/
Screenshot_2024-09-20-06-45-36-395_com.brave.browser-edit.jpg
Screenshot_2024-09-20-18-36-52-203_com.brave.browser-edit.jpg

Screenshot_2024-09-25-06-36-39-082_com.discord-edit.jpg

teşekkürler! artık daha iyi bir skidder olacağım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt