CraftRise/SonOyuncu hook

Drift

Gold Üye
İletişim
craftrise ve sonoyuncu için hilem hala yapım aşamasında

nofall ve daha fazlasını yapabilmek için java fonksiyonlarını hooklamam gerekiyor ve bu düşündüğünüz gibi c++ ta (native fonksiyonlardan bahsetmiyorum) kolay birşey değil

sizce jar loadlıyıp orda mı hooklasam yoksa c++ üzerinden devam mı etsem

jar loadlasam (craftrise ı geçtim) sonoyuncuda bildiğiniz üzere mappingler hep değişiyor
nasıl hook atabilirim classlar vs. hepsi var elimde (auto mapper)

so classlari encryptli + automapper da yapilmio suan sahte mc classlari var

crde jni ile yaparsin java fonksiyon hookunu

so classlari encryptli + automapper da yapilmio suan sahte mc classlari var

crde jni ile yaparsin java fonksiyon
ben sadece öneri olarak soru sordum

automapperda yapılmıyor derken ?

so classları encryptli bunun için illa decrypt etmene gerek yok büssürü yöntem var ve jvmti disable etmiş sonoyuncu

sahte mc classlari ???

büssürü yol var classlari çekmek için bunu da alt not olarak çekiyim

ana soruma gelicek olursak

bilinmeyen bir classın bir fonksiyon çalıştırılıp tanımlandıktan sonra javayla o fonksiyona nasıl hook atabiliriz?

(türkçem kötü olabilir)

sonouyuncu cıkarırsan piyasayı sallarsun
sonoyuncuda belli başlı hile sahipleri var onlarda fix yediği gibi piyasadan uzun süreli ayrılıyor zaten 1 hile cıktıysa sonoyuncuda emin ol renameleride çıkar ( bu cumlede demek istediğim şu sonoyuncuyu belli başlı kişiler sallayabılır oda kısa süreliğine )

sonoyuncuda belli başlı hile sahipleri var onlarda fix yediği gibi piyasadan uzun süreli ayrılıyor zaten 1 hile cıktıysa sonoyuncuda emin ol renameleride çıkar ( bu cumlede demek istediğim şu sonoyuncuyu belli başlı kişiler sallayabılır oda kısa süreliğine )
priv yapsalar alırız ya aslında

so yu geçmen biraz zor hile sistemi diğer sunuculara benzemiyor ve her zaman aaktif bir grup var onlar sürekli oyun içi kontrol sağlıyorlar automapper yapımı bu durumda zor olabilir başarılar dilerim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt