Craftrise & Sonoyuncu efsane makro! 2024 - Sapphire.lite

fendisREAL

Uzman Üye
İletişim
14.08.2024 - WORKING!

İnternetten buldugum bu makroyu sizlerle paylaşmak istedim. Craftrise ve Sonoyuncuda efsane bir şekilde hit atiyor. Bu makro ile aylık sıralamalara girmişliğim var. İsteyene sonoyuncu nicklerimi atarim stats bakabilir.
Makronun ayarları sağlam yapıldığı zaman çok daha iyi vuruyor. Ayar isteyen discorddan ulaşabilir.

DOWNLOAD

Makro kullanım videosu:

- Left Clicker
- Right Clicker
- Randomization
- Shift Disable (Shifte basıldığında makro çalışmaz)
- Always On (Programı kapatmadıgınız sürece makro hep çalışır)
- Smart Mode (Makro envanter yada ayarları açtığınızda çalışmaz)
İyi forumlar :))

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sunların dc authu sürekli kendi dclerine alıp duruyor beni cok sinir ediyor. makroya gelecek olursak şahsen ben denedim çalışmıyordu, belki güncellemiş olabilirler. onaylanmadan açmayın yinede siz

Moderatör tarafında düzenlendi:
sunların dc authu sürekli kendi dclerine alıp duruyor beni cok sinir ediyor. makroya gelecek olursak şahsen ben denedim çalışmıyordu, belki güncellemiş olabilirler. onaylanmadan açmayın yinede siz
her açılışta dc açılması cidden sinir bozuyor. makroyu 6 7 aydır kullaniyorum çalışıyor hocam sizde bi sorun olabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
her açılışta dc açılması cidden sinir bozuyor
onu demiyorum discord botları yüzünden sürekli sunucularından çıksam bile kendi sunucularına otomatik alıyor. ben kapattım ama kapatmayı bilmeyenler felan olur çok boş iş. makro çalışmama konusunu adminlerine de söyledim "git paralısını al" dediler.:)

xharm yapma o kadarmi zor ayarlar yetkilendirilmis uygulamalar authu name kaldir ua

onu demiyorum discord botları yüzünden sürekli sunucularından çıksam bile kendi sunucularına otomatik alıyor. ben kapattım ama kapatmayı bilmeyenler felan olur çok boş iş. makro çalışmama konusunu adminlerine de söyledim "git paralısını al" dediler.:)
tamamdır hocam ben biraz yanlış anlamışım teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt