öyle zart diye yapamazsın önce dışarıdan mı yoksa direkt inject yaparak mı müdahale edeceksin onu gözden geçir dışardan müdahale için memory kullanabilirsin ama craftrisenin koruması reach seviyesini 3.00001 yapsan bile crash atacak o yüzden exithook yapman lazım temizindenMerhaba craftrise reach ve hitbox nasıl kodlanir nasıl başlayabilirim yardımcı olur musunuz
ohoo uzun işmiş dcden daha detaylı yardım etcek varmi aga göstererek falanöyle zart diye yapamazsın önce dışarıdan mı yoksa direkt inject yaparak mı müdahale edeceksin onu gözden geçir dışardan müdahale için memory kullanabilirsin ama craftrisenin koruması reach seviyesini 3.00001 yapsan bile crash atacak o yüzden exithook yapman lazım temizinden
heya src isteriz!uzun işmiş bu ya sourceyi sürükleyecek yok mu
Kimse yardımcı olmaz kilit at konuya benceMerhaba craftrise reach ve hitbox nasıl kodlanir nasıl başlayabilirim yardımcı olur musunuz
aynısı step height tede varöyle zart diye yapamazsın önce dışarıdan mı yoksa direkt inject yaparak mı müdahale edeceksin onu gözden geçir dışardan müdahale için memory kullanabilirsin ama craftrisenin koruması reach seviyesini 3.00001 yapsan bile crash atacak o yüzden exithook yapman lazım temizinden
istersen boundingBox ları büyülterek yapabiliirsinMerhaba craftrise reach ve hitbox nasıl kodlanir nasıl başlayabilirim yardımcı olur musunuz
stepHeight bu işe yarıyor mu diyerek kickliyoraynısı step height tede var
istersen boundingBox ları büyülterek yapabiliirsin
hitbox boundingBox dışında nasıl yapılır bilmiyorum en mantıklısı da o bencestepHeight bu işe yarıyor mu diyerek kickliyor
boundingbox max 3dk dayanır banlatır denedim