ne için?Craftrise factions sunucusu için orman spawn ve benzeri haritalara ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar, lütfen Discord üzerinden benimle iletişime geçsin: guncuxd
sunucu icin map adam oraya yazmış map istiyorum diyene için?
çok garip şekilde yazmış craftrise factions sunucusu için yerine craftrise daki gibi map istiyorum factions sunucum için tarzında bir cümle daha doğru olurdusunucu icin map adam oraya yazmış map istiyorum diye
valorant maçı bulmuştu lock atmam lazımdı o yüzden çok hızlı gönderdim kusura bakmayınçok garip şekilde yazmış craftrise factions sunucusu için yerine craftrise daki gibi map istiyorum factions sunucum için tarzında bir cümle daha doğru olurdu
valorant maçı bulmuştu lock atmam lazımdı o yüzden çok hızlı gönderdim kusura bakmayın
o mapleri bulamazsinda factions sunucusu acicaksan factions komutlarini verebilirim bedavaya dc : awuzs_ ( klan komutlari ve arsa komutlari vb )Craftrise factions sunucusu için orman spawn ve benzeri haritalara ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar, lütfen Discord üzerinden benimle iletişime geçsin: guncuxd