- İletişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
proxy varsa checkliceksin kankam anlamdan boş deme çalısan hesapları girip denicen hepsi doğrulamalı değilhocam cr hesaplarında doğrulama var ondan dolayı boş hocam bu log tabiki yanlış bilmiyorsam
amacım kötülemek değildi hocam sadece doğrulama eklendi hesaplara diye biliyorum ondan yanlış bilmiyorsam dedimproxy varsa checkliceksin kankam anlamdan boş deme çalısan hesapları girip denicen hepsi doğrulamalı değil
bilmiyorum doğrulama gelmedi galiba öyle bişey olsa bilgisi gelir ibyerden görürüm eyvallahamacım kötülemek değildi hocam sadece doğrulama eklendi hesaplara diye biliyorum ondan yanlış bilmiyorsam dedim
hocam cr hesaplarında doğrulama var ondan dolayı boş hocam bu log tabiki yanlış bilmiyorsam
eski tarihli olup son 1 yıl içerisinde giriş yapılmamıs hesaplara eklenmiş 2fa gerisi giriyor son çektığım logda 1k hesaptan 960 tanesi hit attı diğerleride customa düştü 2fa'dan dolayıhocam cr hesaplarında doğrulama var ondan dolayı boş hocam bu log tabiki yanlış bilmiyorsam
bu hesapları nası hızlı bi şekilde kontrol edebilirim bi random hesap denedim şifre kullanıcı yanlış dedieski tarihli olup son 1 yıl içerisinde giriş yapılmamıs hesaplara eklenmiş 2fa gerisi giriyor son çektığım logda 1k hesaptan 960 tanesi hit attı diğerleride customa düştü 2fa'dan dolayı
bu arada geçen yaptığım yorumda cr istemiştim atman iyi oldu teşekkürler kralLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam checkliyorsanız istemeniz yeter sürekli log paylaşiyim ; )eski tarihli olup son 1 yıl içerisinde giriş yapılmamıs hesaplara eklenmiş 2fa gerisi giriyor son çektığım logda 1k hesaptan 960 tanesi hit attı diğerleride customa düştü 2fa'dan dolayı