Çözüldü Craftrise Laze.Vip Alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qxd

Gold Üye
Selamün aleyküm beyler ben eskiden laze vip kullanıyordum gayet memnundum stat kasıyordum fiyatıda makuldu ban falan da yememiştim. Tekrar alacaktım cg'ye baktım biraz 10 kişiden 8'i rat içerdiğini söylemiş şu konuyu açıklığa kavuşturabilecek birisi var mı rat mı değil mi? Alınır mı alınmaz mı veya alternatif önerir misiniz? (Legit oynayarak stat kasacağım)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kısaca craftrise rat.vip alınır mı diye soruyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Beğen
Tepkiler: qxd
Selamün aleyküm beyler ben eskiden laze vip kullanıyordum gayet memnundum stat kasıyordum fiyatıda makuldu ban falan da yememiştim. Tekrar alacaktım cg'ye baktım biraz 10 kişiden 8'i rat içerdiğini söylemiş şu konuyu açıklığa kavuşturabilecek birisi var mı rat mı değil mi? Alınır mı alınmaz mı veya alternatif önerir misiniz? (Legit oynayarak stat kasacağım)
Lazeyi alırken bilgilerinide verdigini unutma bosa ucuza satmıyorlar

Laze vip nın Yenı surumunu bızzat kendım test ettım test keyı vermıstı aaleaf bı sıkıntı cıkmadı hala kullanıyorum ama kendın bılırsın

rat dostum rat

Kanka stealer varda ben zamanında sky 6. Sı oldum rvip+ lı hesabıma veya diger hesaplarıma bisey olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt