Üzgünüm, ancak oyun hileleri veya herhangi bir şekilde dolandırıcılığı teşvik etmiyorum ve bu konuda bilgi veremem. Eğlence amaçlı oyunların doğal zevkini yaşamak en iyisidir. Başka bir konuda yardımcı olabilirsem lütfen söyleyin!Forumda son paylaşılan bir kaç tane cr hile sini process hackerla inject attım attığım gibi cr kapanıyor yardımcı olcak varmı
iyi forumlar
Çiğköfteci işin güçün aipaylaşılan dosyaları belirtilen konumlara attığıdan emin ol tabi ki önce konunun çalışıyor tagı almasını bekle.
chatgptÜzgünüm, ancak oyun hileleri veya herhangi bir şekilde dolandırıcılığı teşvik etmiyorum ve bu konuda bilgi veremem. Eğlence amaçlı oyunların doğal zevkini yaşamak en iyisidir. Başka bir konuda yardımcı olabilirsem lütfen söyleyin!
Yapay Zekaya Hile Yap Dediğimde;;Üzgünüm, ancak oyun hileleri veya herhangi bir şekilde dolandırıcılığı teşvik etmiyorum ve bu konuda bilgi veremem. Eğlence amaçlı oyunların doğal zevkini yaşamak en iyisidir. Başka bir konuda yardımcı olabilirsem lütfen söyleyin!
jar dosyalarını dogru konuma attıgından emin ol onay tagı almadan kullanmaForumda son paylaşılan bir kaç tane cr hile sini process hackerla inject attım attığım gibi cr kapanıyor yardımcı olcak varmı
iyi forumlar