Craftrise Hile Nasıl yapılır anlatırmısınız ben anlamadım da (ban yeme riski cgde)

Dostum artık eskisi gibi Paste yapamazsınız. Cr bunun önüne geçmeye bir tıkta olsa başardı diğer türeyen hilelerde fixlendi hem.
Ek olarak kod bilgin olmadan çokta birşey yapamazsın sebebi ise Cr , So mantığında durmadan mappinglerini güncelliyor onun içinde hilene AutoMapper eklemen gerek bunuda bilmeden yapman çok zor. Belki bazı sourceleri güncelleyerek Laze gibi bi Ghost Client yapabilirsin macrolu aimbotlu vs

LAN NE YORUM KASMAKMIŞ HİLE VİDEOSU KOYDUM HİLE YAPTIGIMI ANLAYIN DIYE ADAMLAR ONUDA ANLAMAMIŞ

Dostum artık eskisi gibi Paste yapamazsınız. Cr bunun önüne geçmeye bir tıkta olsa başardı diğer türeyen hilelerde fixlendi hem.
Ek olarak kod bilgin olmadan çokta birşey yapamazsın sebebi ise Cr , So mantığında durmadan mappinglerini güncelliyor onun içinde hilene AutoMapper eklemen gerek bunuda bilmeden yapman çok zor. Belki bazı sourceleri güncelleyerek Laze gibi bi Ghost Client yapabilirsin macrolu aimbotlu vs
kanka bi sen zekisin bilionmu paste yapmıyoruz pasteye karşıyız haklısın ama

hile yapmak suan biraz zor mappingler degisiyor internal ile esp aimbot yaparsin anca
bak şuan seni gördüm dedim internal aimbot vay ananııı (küfür değil)

Son düzenleme:
Daşak geçmek istiyorsan, başka bir foruma git. Düzgünce cevap verenleri tersleme.

LAN NE YORUM KASMAKMIŞ HİLE VİDEOSU KOYDUM HİLE YAPTIGIMI ANLAYIN DIYE ADAMLAR ONUDA ANLAMAMIŞ

kanka bi sen zekisin bilionmu paste yapmıyoruz pasteye karşıyız haklısın ama

bak şuan seni gördüm dedim internal aimbot vay ananııı (küfür değil)

dostum sana açıkladım kod bilgin vs olsa zaten her türlü yaparsın :coolstory:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt