Craftrise Hile Kodlayacak Varmı Ortak Olcak

DivineSoftware

divinesoftware.store
Efsane Üye
İletişim
Merhaba Benim Java İle Bilgim Yok Ancak ortak olcak biri varsa ben sunucunun işi ile uğraşırım o ise hile ile uğraşır(PARANİN %100 u ONUN OLSUN KODLAYAN HAK EDİYOR TEK AMACİM BUYUK BİR SUNUCU VE KİTLE) Bendede Generator var bende hesap satarım hesap parasında yarı yariya bolusuruz böyle birşey düşünen varsa discordda ark atsın

discord : soid44

İşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik. İŞTE ADAM GİBİ ADAMLIK.

Ne generatorü acaba? nitro falan demeyin sakın xd. kim niye senle ortak olsun bir sebep var mı?
Büyük sunucu ve kitle mhmhm bir tık ego kasmak için geldi ama neyse bakalım.

çok güldüm allah affetsin ama telefonunu çıkartıp gösterirsen bakarız.

İşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik. İŞTE ADAM GİBİ ADAMLIK.

Ne generatorü acaba? nitro falan demeyin sakın xd. kim niye senle ortak olsun bir sebep var mı?
Büyük sunucu ve kitle mhmhm bir tık ego kasmak için geldi ama neyse bakalım.

çok güldüm allah affetsin ama telefonunu çıkartıp gösterirsen bakarız.
Hayır hileler ban yiyince hazırda hesaplari olsun diye hesap generator kopeechka bağlı ego ilede alakası yok işten çıktım ve bolca boş vaktim var ne yapsam diye düşünüyorum sıkıntidan

hile kodlayan adam onu da yapar merak etme dostum, gereksiz konu bu forumdan çıkmaz böyle kişi.

kodlayacak varsa tek kişide hepsini ayarlar bro ortak olan olurmu bilmiyorum ama

Merhaba Benim Java İle Bilgim Yok Ancak ortak olcak biri varsa ben sunucunun işi ile uğraşırım o ise hile ile uğraşır(PARANİN %100 u ONUN OLSUN KODLAYAN HAK EDİYOR TEK AMACİM BUYUK BİR SUNUCU VE KİTLE) Bendede Generator var bende hesap satarım hesap parasında yarı yariya bolusuruz böyle birşey düşünen varsa discordda ark atsın

Paranın %100'ü onun olucaksa adam gider kendi yapar kendi satar senle uğraşmaz adama bişey sunman lazım. Adam o hilenin tutup tutmıcanıda bilmiyor. Öyle boşuna emek vermez

kanka benim ilgim var 2. herkezde gen var novapattis paylaştı geni yada zaten herkez kodlayabiliyor basit

kanka benim ilgim var 2. herkezde gen var novapattis paylaştı geni yada zaten herkez kodlayabiliyor basit
Onun geni ile benimki aynımı sence saniyede 2 hesap uretir proxy desteği var mail onaylıyor oto kopekcha bağlı onda ise 3 hesapda bir ip değişmen lazim

Onun geni ile benimki aynımı sence saniyede 2 hesap uretir proxy desteği var mail onaylıyor oto kopekcha bağlı onda ise 3 hesapda bir ip değişmen lazim
kanka şimdi yalnız hadi diyelim seninki daha iyi yazılımcı niye kendisine yapmazki gen kim ne yapcak böyle ortaklığı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt