üste yazmasi derken neyden bahsediyorsun knkCraftrise gui esp lzm üste yazması bile yeterli olur nası yaparım bilen varmı aurenexınkıne falan eklemeyı bılen ekleyıp atabılırmı noiseyi denedımde cok fazla hata var
noise tarzıüste yazmasi derken neyden bahsediyorsun knk
bedava olarak kimse eklemez kanka hud yazisi biraz yardim alın kendiniz eklemeye calışınnoise tarzı
reis ben istemiyom ztn mc ile pek ilgelenmiyorum azcık bir şeyler öğrenip eklesinler kendileribedava olarak kimse eklemez kanka hud yazisi biraz yardim alın kendiniz eklemeye calışın
peki nasıl yapabılcegımı anlatırmısınbedava olarak kimse eklemez kanka hud yazisi biraz yardim alın kendiniz eklemeye calışın
gpt yapmıyo uğraştım 1 haftaGPT ile destek alarak yapabilirsin basit bir şey bir sürü yolu var c# ile ekrana display attırarak yapabilirsin yada direk c++ ile DLL tarzı ilede yapabilirsin birazcık araştırma ile yapılıyor zor değil.
hangi dilgpt yapmıyo uğraştım 1 hafta
GPT de bir robot hata yapabilir o yüzden açıklayıcı ol gidip de şimdi bana c++ yada c# craftrisede hud yap dersen nası yapsıngpt yapmıyo uğraştım 1 hafta