rac böyle rsndom nickli hesapları algılıayip ban atıyor artic gendeki hesaplarda öyleydicraftrise account creator yaptım post php apisiyle
otomatik login de atıyor ama oyuna girdikten sonra Hile Kullanımı diyip perma ban atıyor bir bilginiz var mıdır?
yok aynı isime benzer kendim sitesinden elimle açınca banlatmıyorrac böyle rsndom nickli hesapları algılıayip ban atıyor artic gendeki hesaplarda öyleydi
aynenyok aynı isime benzer kendim sitesinden elimle açınca banlatmıyor
php değilde python ile dene bende ban atmıyor falak türkiye vpnsi gerekiyor sürekli açman içinyok aynı isime benzer kendim sitesinden elimle açınca banlatmıyor
python ile dene ?php değilde python ile dene bende ban atmıyor falak türkiye vpnsi gerekiyor sürekli açman için
Banlanmaması için site açıldıktan sonra 8 saniye (ya da daha fazla) beklemen gerekiyor diye biliyorum.craftrise account creator yaptım post php apisiyle
otomatik login de atıyor ama oyuna girdikten sonra Hile Kullanımı diyip perma ban atıyor bir bilginiz var mıdır?
12 saniyeye ayarladım ve ban sorunu kalktı teşekürlerBanlanmaması için site açıldıktan sonra 8 saniye (ya da daha fazla) beklemen gerekiyor diye biliyorum.
hocam banada atarmısın.12 saniyeye ayarladım ve ban sorunu kalktı teşekürler