herhangi dc deki bir dm ye linki atbozuk yüklenmiyor
Sızıntı yapılan konudan copy paste konu açmayın, hesapların hiçbirine girilmiyor ya da patlamış.10.5k CraftRise AccountLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gidip bir konudan almadım çektiğim datayı paylaştım checked denen birşey yazmıyor konudaSızıntı yapılan konudan copy paste konu açmayın, hesapların hiçbirine girilmiyor ya da patlamış.
kanka 50 hesabın 50 sinin de bi anda şifresini değiştirmez olamazlar galiba? hicbiri çalışmıyor sen bi hesaba girdiğinin fotosunu atar mısıngidip bir konudan almadım çektiğim datayı paylaştım checked denen birşey yazmıyor konuda
isteyen checker kullanıp bakabilir
yazdığımı anlayamayan biri dahakanka 50 hesabın 50 sinin de bi anda şifresini değiştirmez olamazlar galiba? hicbiri çalışmıyor sen bi hesaba girdiğinin fotosunu atar mısın
aga checkerim yok o yüzden dedim, senin girebildiğin bir hesap varsa anlayacağım da halen daha deniyorum ve hiçbirine giremedim varolan hesapların ya şifresi değişmiş ya da yok o yüzden foto göndermeni istedimyazdığımı anlayamayan biri daha
checklemedim dediğim gibiaga checkerim yok o yüzden dedim, senin girebildiğin bir hesap varsa anlayacağım da halen daha deniyorum ve hiçbirine giremedim varolan hesapların ya şifresi değişmiş ya da yok o yüzden foto göndermeni istedim