Craftr1se MVİP+ Hesap - Şifresi DEĞİŞMEZ!

wanzlyy

Gold Üye
MVIP+ Üyeliği
7 gün 21 saat 24 dakika
Güncel Tarih: 14.12.2024 / 18:44:53
ŞİFRESİ KESİNLİKE DEĞİŞİME UĞRAMAYACAKTIR.
Kullanıcı adı: Alperen1542
Şifre: TekGercek#wanzly#

''Ne işimize yarayacak bu hesap?'' diyecek olan varsa, DEMESİN.
Alanlara şimdiden hayırlı olsun.

ya kardeşim piyasada olan public şeyleri paylaşmayın artık her yerde var zaten bunlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
MVIP+ Üyeliği
7 gün 21 saat 24 dakika
Güncel Tarih: 14.12.2024 / 18:44:53
ŞİFRESİ KESİNLİKE DEĞİŞİME UĞRAMAYACAKTIR.
Kullanıcı adı: Alperen1542
Şifre: TekGercek#wanzly#

''Ne işimize yarayacak bu hesap?'' diyecek olan varsa, DEMESİN.
Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
şifre yanlış / yanlış girmişim k.b

ya kardeşim piyasada olan public şeyleri paylaşmayın artık her yerde var zaten bunlar
en son mesajını 29 ağustosta yapmış birisi şimdi konuma yayınlandığı anda yorum yapıyor belliki hesap çalınmış teşekkürler.

Ben bilmiyordum İşime Yarıcak belki ?
arkadaşın profiline girip bakarsan amacının ne olduğunu kısaca anlayabilirsin 29 ağustostan bu yana hiç mesaj atmamış birisi ne hikmetse bir anda gelip konuyu paylaştığım saniyede bu yorumu yazıyor, açıklanabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
en son mesajını 29 ağustosta yapmış birisi şimdi konuma yayınlandığı anda yorum yapıyor belliki hesap çalınmış teşekkürler.

arkadaşın profiline girip bakarsan amacının ne olduğunu kısaca anlayabilirsin 29 ağustostan bu yana hiç mesaj atmamış birisi ne hikmetse bir anda gelip konuyu paylaştığım saniyede bu yorumu yazıyor, açıklanabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
güzel tespit

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt