CrâckMe

susutop

Bronz Üye
link:

yardım edebilcek bilgili arkadaşlar yardım ederlerse çok mutlu olurum.

yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır acaba?

virustotal linki :
bildiğim korumalar : api.surferstealer.com ile iletişime geçiyor // hwid ile belirtilen ödemeyi yaptıktan sonra programı kapatmaya dahi gerek kalmadan girişnizi sağlıyor

// ekstradan yalandan bi koruma koymuş string editor ile bir harfi değiştirince i will public your details falan birşeyler saçmalıyor vm koruması yok debug koruması bildiğim kadarıyla var ama emin değilim

// stringleri encryptlamış vmprotect olabilir ama virustotalde vmprotectle ilgli bir detection görmedim

// uygulama dilini bilmiyorum veya cpp olması lazım rica ediyorum yapabilcek bir kişi varsa yapabilirse çok iyi olur çünkü internete erişimim kısıtlı

tamam vmprotect ile korunuyor olabilir arkadaş CrâckMe sitesine upload etmiş işte info:

anti debugger.

Platform
Windows
Difficulty:
2.2
Quality:
1.3
Arch:
x86-64

Son düzenleme:
arkadaşlar güncelleme :
O DOSYAYI ATAN ARKADAŞ SİLMİŞ BEN EN KSIA SÜREDE TEKRAR TANIMLICAM

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
link:

yardım edebilcek bilgili arkadaşlar yardım ederlerse çok mutlu olurum.

yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır acaba?

virustotal linki :
bildiğim korumalar : api.surferstealer.com ile iletişime geçiyor // hwid ile belirtilen ödemeyi yaptıktan sonra programı kapatmaya dahi gerek kalmadan girişnizi sağlıyor

// ekstradan yalandan bi koruma koymuş string editor ile bir harfi değiştirince i will public your details falan birşeyler saçmalıyor vm koruması yok debug koruması bildiğim kadarıyla var ama emin değilim

// stringleri encryptlamış vmprotect olabilir ama virustotalde vmprotectle ilgli bir detection görmedim

// uygulama dilini bilmiyorum veya cpp olması lazım rica ediyorum yapabilcek bir kişi varsa yapabilirse çok iyi olur çünkü internete erişimim kısıtlı

tamam vmprotect ile korunuyor olabilir arkadaş CrâckMe sitesine upload etmiş işte info:

anti debugger.

Platform
Windows
Difficulty:
2.2
Quality:
1.3
Arch:
x86-64
dostum die ile kontrol ettigimde herhangi bir koruma yok fakat .net cracklemekle ilgileniyorum malesef yardımcı olamiyacagim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt