HTS _1kez Efsane Üye Katılım 22 May 2021 Mesajlar 1,473 Beğeniler 333 26 Şub 2023 #1 beyler undetected bir hile var elimde fakat bazı özellikleri premium için bunu crackleyip source kodunu bana atabilecek birisi varmı ? Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Şub 2023
beyler undetected bir hile var elimde fakat bazı özellikleri premium için bunu crackleyip source kodunu bana atabilecek birisi varmı ?
Y yusori162 Diamond Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 433 Beğeniler 125 İletişim 26 Şub 2023 #2 HTS' Alıntı: beyler undetected bir hile var elimde fakat bazı özellikleri premium için bunu crackleyip source kodunu bana atabilecek birisi varmı ? Genişletmek için tıkla ... vt baya kabarıkmış hocam ne olabilir bunun içinde
HTS' Alıntı: beyler undetected bir hile var elimde fakat bazı özellikleri premium için bunu crackleyip source kodunu bana atabilecek birisi varmı ? Genişletmek için tıkla ... vt baya kabarıkmış hocam ne olabilir bunun içinde
L3G Süper Moderatör Katılım 2 Eyl 2019 Mesajlar 3,515 Beğeniler 7,706 Yaş 27 İletişim 26 Şub 2023 #3 Böyle bir hile virüs totali kesinlikle olamaz. Beleş hile ayağına bilgisayarınızı başka kişiler ile ortak kullanmaya müsaade etmeyin.
Böyle bir hile virüs totali kesinlikle olamaz. Beleş hile ayağına bilgisayarınızı başka kişiler ile ortak kullanmaya müsaade etmeyin.