CrâckMe.exe - ÖDÜLLÜ!

Redrizomn

Gold Üye
Arkadaşlar bir şahıs bana cr@ck korumalarının en sağlamını yaptığı gibisinden boş boş vaatlerde bulundu xd
Ondan test olarak githubdaki CrâckMe.exe adlı projeyi örnek bir koruma yapmasını istedim. Söylediğine göre kimse kramazmış xd

Biraz güldürdü ama herneyse bakalım kaç sn'de kıracaksınız krana aşağıdaki VPN hesaplarından istediğini vereceğim;

-Tunnelbear
-Expressvpn
-IpVanish
-NordVPN
-SurfsharkVPN
-HmaVPN

NOT: Hepsini @RickyRich adlı arkadaştan satın alcağım, daha doğrusu o bana daha önceden satın aldığım için hediye etti onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Thank you bro <33

EDIT: Kırmaya çalışan arkadaşlar için nasıl bir koruma yaptığınıda açığa kavşturursanız sevinirim.
ÖR: "Piyasadaki ücretsiz bir yazılım kullanarak patchlemiş."

Bu şekilde ağzının payını verip postalıyacağım..

Son düzenleme:
yetkililerden biri incelesin onay versin ona göre indirelim kırmayı deneriz

sonuçta burası bir yazılım, hack sitesi ne olacağı belli olmaz. yetkililer onay vermediği sürece indirme yapmıyom. bu benim düşüncem teşekkürler.
Dostum burdan bile bu olaylardan hiç anlamadığın belli.. Boş yorum atıp konuyu kirletme teşekkürler.

sonuçta burası bir yazılım, hack sitesi ne olacağı belli olmaz. yetkililer onay vermediği sürece indirme yapmıyom. bu benim düşüncem teşekkürler.
Dostum Adam hile veya bilmem ne vs. Dememişki? Virüs totalını atmış crackleyene ödül var demiş ? Düşüncen yanlış

üstünde herhangi bir koruma yok ve program C++/CLI bu arada korumanın adı sanırım Finix?

9lzz2u9.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt