CrâckMe DotNet

boogie32

Normal Üye
Şartlar:
Doğru anahtar değeri.

Bu proje ile halihazırda kriptografik olarak güvenli kabul edilen gibi algoritmalar ile elde edilen mesajın, bilinen anahtar değeri dışında erişime kapalı olduğundan emin olarak, program üzerinde ise ekstra bir koruma uygulanmasına bile gerek kalmadığını ispatlamayı amaçlamaktayım.

Söz edildiği üzere programda herhangi bir obfuscation, virtualization, pack vb. bulunmamaktadır.

Şartlar:
Doğru anahtar değeri.

Bu proje ile halihazırda kriptografik olarak güvenli kabul edilen gibi algoritmalar ile elde edilen mesajın, bilinen anahtar değeri dışında erişime kapalı olduğundan emin olarak, program üzerinde ise ekstra bir koruma uygulanmasına bile gerek kalmadığını ispatlamayı amaçlamaktayım.

Söz edildiği üzere programda herhangi bir obfuscation, virtualization, pack vb. bulunmamaktadır.

doğru anahtarda nasıl bir yazı veriyor ekrana?

doğru anahtarda nasıl bir yazı veriyor ekrana?
unknown.png

Bu şekilde bir mesaj geliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet, 'Geçersiz key.' mesajını buradaki kontrole göre tetikliyor.
güzel bir yönteme benziyor merak ettim başarılı anahtarı girdiğimizde gelen yazı şu kısımdamı 11121025524450524137UL veya orda değilse nerde fazla bilgim yok

Sadece başarılı anahtar ile kullanıldığı zaman Rfc2898DeriveBytes.GetBytes fonksiyonu o sayıyı dönüyor.

Evet, birazcık öyle :D
yazıyı nasıl buna dönüştürdünüz 11121025524450524137UL ismi bumu veya ne örnek biyer varmı yazıyı öyle dönüştürebilceğimiz veya ben yanlış anladım olayı kodlama hakkında bilgim yok denecek kadar az

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt