CrâckMe C++ - Bu sefer köle olmak yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam dostlar geçen crackmede 1 sayı yüzünden köle oldum xD Şimdi imkansız bir CrâckMe attım hiçbir şeyi söylemicem çalışma mesajını felan
Bunda kendim geliştirdiğim Compile-Time String Obfuscation var.
Birde koruma olarak Ultra-Modded UPX var neredeyse her şeyini modladım.
||
Kırana githubda ki bir source ile Vanguard bypass & ESP Cheat methodunu vericem (Vanguard açıkken driver loadlamak felan sadece offset güncelliceksin)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yok mu kıran xD

Sırf şu olay için c++ kursuna gidicem kafaya koydum :D

Önemli olan çok iyi c++ bilmek değil eğer c++ crackliceksen assembly , biraz c++ birazda debugger bilgisi felan.
Artık izleyici olmaktan sıkıldım diyelim. Artık üretim tarafına geçmem lazım gibi hissediyorum o yüzden güzel bi kurs araştırmaya başladım. Zaten temelini atarsam gerisi kolay, kendimi geliştirmeye yönelik çalışırım

157 karakter uzunluğunda rastgele bir metin üretilip, girilen değer ile kıyaslanıyor.

unknown.png

157 karakter uzunluğunda rastgele bir metin üretilip, girilen değer ile kıyaslanıyor.

unknown.png

Aga yapma artık xD

500 şınav yetmez 3169 kez yazıyorum dostum kesbiş olsun yatt yattt

Aga be :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt