Kullandığı porttan dolayı yüksek ihtimalleDebugger tespit edildi: TranslucentTB.exe (C:\Program Files\WindowsApps\28017CharlesMilette.TranslucentTB_2023.2.0.0_x64__v826wp6bftszj\TranslucentTB.exe) bunu nasıl debugger olarak algılıyor kanka cok merak ettim cidden
Dediğin şeylerin hiçbirinin kodla alakası yok kodun yönlendirdiği yer zatenUygulamanın bağlantı kurduğu veya kullandığı "23.216.81.152 AS16625 akamai technologies inc." numaralı ip adresi geçmişte bir çok antivirüs tarafından işaretlenen virüslerin içerisinde bulunmuş uygulamanı temize çıkarabilirmisin lütfen, aksi taktirde bildireceğim.
İşsiz gibi araştırdınmı bideı nmğfıgmhğgfıds adam üstte cevap vermiş bana kalmadanUygulamanın bağlantı kurduğu veya kullandığı "23.216.81.152 AS16625 akamai technologies inc." numaralı ip adresi geçmişte bir çok antivirüs tarafından işaretlenen virüslerin içerisinde bulunmuş uygulamanı temize çıkarabilirmisin lütfen, aksi taktirde bildireceğim.
zaten istediğim şey temize çıkarmasıydı bunu sen yaptın arkadaş aşşağıda kasmış biraz.Dediğin şeylerin hiçbirinin kodla alakası yok kodun yönlendirdiği yer zatenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdediğin şey Nuitka Python Compiler ile buildlendiğinden dolayı.
bağlanılanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Amaç Apiye Erişmek
Katılım Nisan 2024forumda ilk defa bukadar yüksek iqlü sohbet görüyorum senelerin üzerine