CrâckMe Api

pr0xyy

Gold Üye

Amaç Apiye Erişmek

Debugger tespit edildi: TranslucentTB.exe (C:\Program Files\WindowsApps\28017CharlesMilette.TranslucentTB_2023.2.0.0_x64__v826wp6bftszj\TranslucentTB.exe) bunu nasıl debugger olarak algılıyor kanka cok merak ettim cidden

Uygulamanın bağlantı kurduğu veya kullandığı "23.216.81.152 AS16625 akamai technologies inc." numaralı ip adresi geçmişte bir çok antivirüs tarafından işaretlenen virüslerin içerisinde bulunmuş uygulamanı temize çıkarabilirmisin lütfen, aksi taktirde bildireceğim.

7bu1nrh.jpg

4mba8bz.jpg

Uygulamanın bağlantı kurduğu veya kullandığı "23.216.81.152 AS16625 akamai technologies inc." numaralı ip adresi geçmişte bir çok antivirüs tarafından işaretlenen virüslerin içerisinde bulunmuş uygulamanı temize çıkarabilirmisin lütfen, aksi taktirde bildireceğim.

7bu1nrh.jpg

4mba8bz.jpg
Dediğin şeylerin hiçbirinin kodla alakası yok kodun yönlendirdiği yer zaten dediğin şey Nuitka Python Compiler ile buildlendiğinden dolayı.

7bu1nrh.jpg

4mba8bz.jpg
İşsiz gibi araştırdınmı bideı nmğfıgmhğgfıds adam üstte cevap vermiş bana kalmadan

Dediğin şeylerin hiçbirinin kodla alakası yok kodun yönlendirdiği yer zaten dediğin şey Nuitka Python Compiler ile buildlendiğinden dolayı.
zaten istediğim şey temize çıkarmasıydı bunu sen yaptın arkadaş aşşağıda kasmış biraz.

Amaç Apiye Erişmek
bağlanılan
23.216.81.152(23.216.80.0/21)
AS 16625( AKAMAI-AS ) adlı ip zip dropper içeriğinden emin olamadım ama işaretlenmiş zip dropluyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt