at bakalim26 Saniye Süren Uzun Macera Sonunda Cracklediğim Clienti Atiyim Mi İsmi Sürpriz Olsun
Atmama İhtimalim de var takılırım belki ama Boktan Loaderlarını Geçmem Çok Zor Olmadıhiğat bakalim
hangi client dostiAtmama İhtimalim de var takılırım belki ama Boktan Loaderlarını Geçmem Çok Zor Olmadıhiğ
Step Client Dostum Rezalet Bir Client Gerçekten Hiç Mi Koruması Olmaz Bugüne Kadar Kırılmaması İlginçhangi client dosti
anliyorum, kendısıne bakmıstım sahibi tanıdık diye birşey yapmadım ancak icinde virüs bulunduruyorStep Client Dostum Rezalet Bir Client Gerçekten Hiç Mi Koruması Olmaz Bugüne Kadar Kırılmaması İlginç
zaten böyle bi clientten ne beklersin. Ben de çalıştırmıştım gerçi zamanında fakat Paintle yapılmış gibianliyorum, kendısıne bakmıstım sahibi tanıdık diye birşey yapmadım ancak icinde virüs bulunduruyor
st@alerium ve inj.exe içeriyor st@alerium'u aratirsaniz bir discord $tealeri oldugunu rezilligi görebilirsiniz
internetten aldiklari hazir imguiler çalısmamıszaten böyle bi clientten ne beklersin. Ben de çalıştırmıştım gerçi zamanında fakat Paintle yapılmış gibi