Counter-Strike: Global Offensive hile

ahnetyus45

Gold Üye
Counter-Strike: Global Offensive oyununda kullandığım hileden bahsetmek istiyorum.
BU linkten dosyayı indirebilirsiniz:) ve hilenin tadını çıkabilirsiniz.
HİLE NASIL ÇALIŞIR
Arkadaşlar yönetici olarak çalıştırın hile açıp aktif etmeniz yeterlidir bu durumda steam veya cs go açık olmamlıdır.

Hilenin oyun içi görünümü böyledir
file:///C:/Users/MASTER%20%C4%B0S%20VALORANT/Documents/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG
file:///C:/Users/MASTER%20%C4%B0S%20VALORANT/Music/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG
Nasıl ban yersiniz eğer hileyi sonuna kadar açarsınız Overwatch düşüp ban yersiniz.
sizlere bu hilenin en legit ayarınıda bırakıyorum peki bunu hileye nasıl aktif edecez.

İlk önce burda klasör oluşacaktır ve onun içine o dosyayı atacaksınız.Eğer klasör yok ise hilenin en başına geliyoruz ve saçma bi ismle oluştur diyoruz klasör gelecektir.
Onun içine indirdiğimiz dosyayı atıyoruz ve orda ismi çıkacaktır üzerine tıklayıp yükle diyip.Counter-Strike: Global Offensive oyunun tadını çıkarabilirsiniz
Hile internet üzerinden güncelleniyor.

Bu benim ilk konum eğer bi sıkıntı varsa lütfen bildirin ve düzeltiyim
HİLENİN ASIL SAHİBİ AXEPRİME DİSCORTUDUR !

Son düzenleme:
maksimum rage ayarlarını atabilir misin knk ?‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏

Teşekkürler kullandığım yakın zamanda fizlenmişti iyi oldu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt