konuda source benım ıbaresı bulunuyormu konuda ayrıca paylasan kısının dırekt gıthub konumu var ekstra ındırıp rar yapıp konuya koymamısım demi yani yapanın benım oldugunu gosteren bir ibare yok alıntı desem zaaten dırekt buldugum yerın konumunu atmıssım ön yargılarınız sizi bi seviyeye kadar götürür sonrasında paranoyak olur cıkarsınızDaha internalin ne olduğunu bilmeden kendi src"nmiş gibi paylaşman komik.
Bu yazılım external (Tkazer)
edit source externalden internale döndürülmüş. Sorry benim hatam
dostum cr vermemişsin ? bu yüzden öyle yazdım önyargı değil hilenin çalışma methodu yine external tarzı farkı yok sadece overlay yerine oyun içinde kiero hook kullanıyorkonuda source benım ıbaresı bulunuyormu konuda ayrıca paylasan kısının dırekt gıthub konumu var ekstra ındırıp rar yapıp konuya koymamısım demi yani yapanın benım oldugunu gosteren bir ibare yok alıntı desem zaaten dırekt buldugum yerın konumunu atmıssım ön yargılarınız sizi bi seviyeye kadar götürür sonrasında paranoyak olur cıkarsınız
extream injector veya türevlerinden bir injector bul indir ve manuel map inject etnasıl injectleyebilirm bunu