Open Source Counter Strike 2 internal Cheat C++

Reacher

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Counter Strike 2 internal Cheat C++

image.png

Daha internalin ne olduğunu bilmeden kendi src"nmiş gibi paylaşman komik.
Bu yazılım external (Tkazer)

edit source externalden internale döndürülmüş. Sorry benim hatam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Daha internalin ne olduğunu bilmeden kendi src"nmiş gibi paylaşman komik.
Bu yazılım external (Tkazer)

edit source externalden internale döndürülmüş. Sorry benim hatam
konuda source benım ıbaresı bulunuyormu konuda ayrıca paylasan kısının dırekt gıthub konumu var ekstra ındırıp rar yapıp konuya koymamısım demi yani yapanın benım oldugunu gosteren bir ibare yok alıntı desem zaaten dırekt buldugum yerın konumunu atmıssım :) ön yargılarınız sizi bi seviyeye kadar götürür sonrasında paranoyak olur cıkarsınız

konuda source benım ıbaresı bulunuyormu konuda ayrıca paylasan kısının dırekt gıthub konumu var ekstra ındırıp rar yapıp konuya koymamısım demi yani yapanın benım oldugunu gosteren bir ibare yok alıntı desem zaaten dırekt buldugum yerın konumunu atmıssım :) ön yargılarınız sizi bi seviyeye kadar götürür sonrasında paranoyak olur cıkarsınız
dostum cr vermemişsin ? bu yüzden öyle yazdım önyargı değil hilenin çalışma methodu yine external tarzı farkı yok sadece overlay yerine oyun içinde kiero hook kullanıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt