Counter Strike 1.6 yeni hile yapabilicek birini ariyorum. 120$

SkeulCheatss

https://skeulcheats.com/
Diamond Üye
Hile yapılmadan para istenmesi, yapıcam ama yarısını gönder diyen kişiler yazmasın.
Hile ücreti yapıldıktan sonra discord'dan ekran açarak test etmesi ve sonrasında ödemesini gerçekleştiririm. 3200TL Veririm.

Telegram; Skeulcheats
Discord; Skeul#5217

Ciddi yapabilicek Kişiler yazsin lütfen!

Counter Strike 1.6 Baştan hile yapabilen, bütün anti-cheatlerden geçen hile yapan arıyorum.

Örnek olarak bu anti-cheattan geçen bir hile ( )

Ve Process Hacker de Memory Stringslerde (Hilenin stringsleri gözükmeyecek şekilde bir hile)

Ve DemoBypass Eklenmesi.

Yav kanka cs1.6 içinde hile yaptıramazsın ya ne gereği var ben yt de görmüştüm wargods dan geçen hile git indir onu ne 3200 tl eski oyun için bayılıcan eğer ben illede yaptırıcam diyorsan bari hileye key sistemi eklet de keyauth dan belki hile satarsın :D

Yav kanka cs1.6 içinde hile yaptıramazsın ya ne gereği var ben yt de görmüştüm wargods dan geçen hile git indir onu ne 3200 tl eski oyun için bayılıcan eğer ben illede yaptırıcam diyorsan bari hileye key sistemi eklet de keyauth dan belki hile satarsın :D
nasıl düşünemedik
İşte öyle de olmuyor, verip de sonra arkasından kaçan cok var.
o zaman adamını bulacaksın parasız kimse bir işe başlamaz

Kanka CS 1.6 bitti git CSGO'ya yatırımlık yap 3000 TL ile zamanla iyi katlanır napacan olum CS 1.6'da

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt