Convert w_char to const char hatası C++ RAD;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DTMan

Normal Üye
Herkese iyi forumlar;
Dün forumda dll injector source istemiştim sağolsun forumdan arkadaşlar yardımcı oldular
ancak sanırım sourceler eski olduğu için midir bilemedim şu kısımda hata olduğunu belirtiyor;
C++:
HWND wnd = FindWindowA(NULL,Edit1->Text.c_str());
Convert w_char to const char hatası diye başlıkta belirttiğim gibi.
dönüştürürken bi hata alıyor ama neden olabilir bilemedim,
buradan c_str adresine gittiğimde bu sonuçlar var nerede bi problem olabilir acaba?

C++:
#if defined(_Windows)
WideChar* c_str() const { return (Data)? Data: const_cast<WideChar*>(L"");}
WideChar* w_str() const { return (Data)? Data: const_cast<WideChar*>(L"");}
#else
WideChar* c_str() const { return (Data)? Data: reinterpret_cast<WideChar*>(const_cast<char16_t*>(u""));}
WideChar* w_str() const { return (Data)? Data: reinterpret_cast<WideChar*>(const_cast<char16_t*>(u""));}
#endif
Bu arada radstudio 10.4 kullanıyorum

Herkese iyi forumlar;
Dün forumda dll injector source istemiştim sağolsun forumdan arkadaşlar yardımcı oldular
ancak sanırım sourceler eski olduğu için midir bilemedim şu kısımda hata olduğunu belirtiyor;

Convert w_char to const char hatası diye başlıkta belirttiğim gibi.
dönüştürürken bi hata alıyor ama neden olabilir bilemedim,
buradan c_str adresine gittiğimde bu sonuçlar var nerede bi problem olabilir acaba?

Bu arada radstudio 10.4 kullanıyorum
wchar_t* ile char* faklı sana atılan source kodlar galiba const char* kullanıyor
şöyle kod kulanırsan olur SytemAnsiString(Edit1->Text.c_str());

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Argumentlere göre yazman lazım, öyle kullanamazsın uintptr_t olarak aktarmayı dene mecbur farklı bir window name gelmicekse direk string olarak yazabilirsin.

Tesekkur evet ansistringden aldım düzeldi sorun

teşekkür ederim bende aynı hatayı alıyordum düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt