Comnet VS Turknet

Hsv

Diamond Üye
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Türknet fiyatlarını yükseltmişti bugün gelen mail'e göre fiyatlar tekrar yükselmiş ve 249.90 TL olmuş. Biraz bakındığımda çoğu kişi daha önce fiyat yükseltmesinde Comnet'e geçiş sağlamış fakat bazı kişiler sorunları oluştuğunu ve destek sisteminin etik olmayan şekilde cevap verdiklerini yazmışlar. Aranızdan Türknet fiber kullanıp Comnet'e geçiş yapmış olan varsa konu altına deneyimlerini paylaşabilir mi?

Comnet pişmanlıktır. destek talebi oluşturuyorsun taşak geçermiş gibi cevap veriyolar. bende turknet müşterisiyim ŞOKNET'e geçiş yapiyorum 100mbps hızı en ucuza veren bir yer 3 aydır kullanan arkadaşım var beğendigini söylüyor bende ona geçiş yapcam

fiyatlari uygun gibi ama kullanana sormamiz lazim pisman olabilirsin

türknet'in sorunları anında çözme gibi mükemmel bir huyları var 24 saat geçmeden çözüyorlar işim gereği internetle çok zaman geçiriyor oluyorum bu benim için çok önemli
ama normal kullanıcalar için fiyatlar biraz tuzlu

TürkNet kullanıcısıydım bu fiyatlardan ötürü TürkNet iptal etmeden direkt olarak Millenicom'a geçiş yaptım aldığım hız ve altyapı kesilmeden 2 gün içinde aboneliğimi online üzerinden taşıdılar ve 120 TL ödüyorum. Millenicom öneririm.

Comnet kullanıyorum, ticketlara max 30 dk da cevap veriliyor ve hız konusunda bir problem yaşamadım. Gayet de memnunum bedava 2 3 ay kullandıktan sonra direkt olarak 3 aylık daha ödeme yaptım ve miss gibi kullanıyorum. Guidedhacking de işin yoksa geçiş yapabilirsin. Guidedhacking cloudflare dan engellemiş comnet'i maalesef.

Comnet kullanmamanı şiddetle öneririm. Destek ekibi rezalet, sitem edersen üyeliğini banlıyorlar aniden.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt