Coin virüsleri para kazanma

sadgebyebye

Efsane Üye
Arkadaşlar ben bir kişi ile görüştüm yüz yüze bana dediki virüs yapıyorum iyi para kazanırsın bana
Xmr Miner Virüs Ethereum Miner Virüs Bitcoin Miner Virüs bunları söyledi ve senin başın hiç belaya girmez dedi böyle bir şey yapsam youtube da hile diye yayınlasam onlar indirse benim başım probleme girer mi ?

Arkadaşlar ben bir kişi ile görüştüm yüz yüze bana dediki virüs yapıyorum iyi para kazanırsın bana
Xmr Miner Virüs Ethereum Miner Virüs Bitcoin Miner Virüs bunları söyledi ve senin başın hiç belaya girmez dedi böyle bir şey yapsam youtube da hile diye yayınlasam onlar indirse benim başım probleme girer mi ?
Uğraşırlarsa bulurlar ama zannetmiyorum ugrasacaklarini.

girer hemde fena girer

Kazilan coinler senin hesabina aktarilacaksa beeelki ama kitleyi doğru seçmen lazim mesela minecraft craftrise sonoyuncu kitlesi 0-13 yaş arası oltaya hemen düşerler başına bi iş de gelmez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt