imdecoder
Gold Üye
- İletişim
CS:GO Private Macros
Durum: Undetected
Durum: Undetected
Beyler elimde bu programdan 3-4 tane var. $9,99 ödeyerek bir kere aldıktan sonra diğer aylar lisans parasına $6,99 ödüyorsunuz. Adamlar ödeme sistemine Türk Lirası bile getirmişler. IDA Pro ile inceledim ancak Reverse Engineering'ten anlamadığım için bocaladım. Kısaca diyeceğim şu; bana yardımcı olabilecek bir babayiğit veya bir takım halinde hareket edebilecek babayiğitler var mıdır? Crâck yapıldıktan sonra ben UI kısmını Guna Framework .NET ile kendim yapmak istiyorum. Bir tasarımımı yöneticiye göstermiştim ve beğenmişti. @Dreamfancy buradan sanada sesleniyorum abim, güzel abim bir el atar mısın...
MAKRO ÖZELLİKLERİ
Otomatik silahlar:
- AK-47, AUG, AUG_SCOPED - dürbünlü mod, BIZON, CZ75, FAMAS, GALIL, M249, M4A1, M4A1-S, M4A4, MAC-10, MP5-SD, MP7, MP9, NEGEV, P90, SG-553, SG-553_SCOPED - dürbünlü mod, UMP-45.
- G3SG1, G3SG1_SCOPED - dürbünlü mod 1, G3SG1_SCOPED_2 - dürbünlü mod 2, SCAR-20, SCAR-20_SCOPED - dürbünlü mod 1, SCAR-20_SCOPED_2 - dürbünlü mod 2.
- DESERT_EAGLE - yalnızca autofire (recoil olmadan), DUAL_BERETTAS, FIVE-SEVEN, GLOCK-18, P2000, P250, TEC-9 - yalnızca autofire (recoil olmadan), USP, USP-S, XM1014.
- CROSSHAIR - yalnızca autofire (recoil olmadan).
- Atış sırasında mermi yönünü gösteren bir crosshair.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir