[ÇÖZÜLDÜ] CS:GO için Macros No Recoil (Private)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imdecoder

Gold Üye
İletişim
CS:GO Private Macros

Durum:
Undetected
Beyler elimde bu programdan 3-4 tane var. $9,99 ödeyerek bir kere aldıktan sonra diğer aylar lisans parasına $6,99 ödüyorsunuz. Adamlar ödeme sistemine Türk Lirası bile getirmişler. IDA Pro ile inceledim ancak Reverse Engineering'ten anlamadığım için bocaladım. Kısaca diyeceğim şu; bana yardımcı olabilecek bir babayiğit veya bir takım halinde hareket edebilecek babayiğitler var mıdır? Crâck yapıldıktan sonra ben UI kısmını Guna Framework .NET ile kendim yapmak istiyorum. Bir tasarımımı yöneticiye göstermiştim ve beğenmişti. @Dreamfancy buradan sanada sesleniyorum abim, güzel abim bir el atar mısın...

MAKRO ÖZELLİKLERİ

Otomatik silahlar:
  • AK-47, AUG, AUG_SCOPED - dürbünlü mod, BIZON, CZ75, FAMAS, GALIL, M249, M4A1, M4A1-S, M4A4, MAC-10, MP5-SD, MP7, MP9, NEGEV, P90, SG-553, SG-553_SCOPED - dürbünlü mod, UMP-45.
Sabit bir ek crosshair ile otomatik silahlar:
  • G3SG1, G3SG1_SCOPED - dürbünlü mod 1, G3SG1_SCOPED_2 - dürbünlü mod 2, SCAR-20, SCAR-20_SCOPED - dürbünlü mod 1, SCAR-20_SCOPED_2 - dürbünlü mod 2.
Yarı otomatik silahlar:
  • DESERT_EAGLE - yalnızca autofire (recoil olmadan), DUAL_BERETTAS, FIVE-SEVEN, GLOCK-18, P2000, P250, TEC-9 - yalnızca autofire (recoil olmadan), USP, USP-S, XM1014.
Evrensel makro:
  • CROSSHAIR - yalnızca autofire (recoil olmadan).
Ek olarak crosshair [POINTER]:
  • Atış sırasında mermi yönünü gösteren bir crosshair.

6tbeysd.png

kanka hadi yararlı konu da csgoda heryer multi hile hvh mevlana hilesi aimbot esp kaynarken macro kullanırlarmı emin değilim. Güzel konu genede eline sağlık :)

Hello! I'am developer of this program. Why didn't you write to me personally? I can give you a share of the sale of these programs through the digiseller system. You sell and get your percentage as other sellers. This is the right way. Write me [email protected] or discord Adminka#9131

Merhaba! Ben bu programın geliştiricisiyim. Nasılsınız? Neden bana özel olarak yazmadın? Digiseller sistemi üzerinden bu programların satışından size pay verebilirim. Siz de diğer satıcılar gibi satar ve yüzdenizi alırsınız. Bu doğru yol. Bana [email protected] yaz veya Adminka#9131 discord

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt