Hayır vermezDeneyebilirim aslında pek oynamıyorum zaten Cod warzone Ama.. O Spoofer bilgisayarıma herhangi bir zarar vermez değilmi ?
Anladım amidewin yapıyor yani her pcde çalışmaz büyük ihtimal ve yeni bir kullanıcı oluşturarak sizi gizlemeye çalışıyor ve mac değiştiriyor methodu biraz mantıklı geldi oyüzden birinde denemek istedim.Bendede var işe yaramıyor.
Warzoneda çalışabilir amidewin oto gibiAnladım amidewin yapıyor yani her pcde çalışmaz büyük ihtimal ve yeni bir kullanıcı oluşturarak sizi gizlemeye çalışıyor ve mac değiştiriyor methodu biraz mantıklı geldi oyüzden birinde denemek istedim.
Amidewin için Bİos upgrade gerekiyor diye biliyorum yanlış mıyım?Warzoneda çalışabilir amidewin oto gibi
o valorant ve vanguard için geçerli call of dutyde gerek duyulmuyor sanırımAmidewin için Bİos upgrade gerekiyor diye biliyorum yanlış mıyım?
Peki iki tane daha sorum olucak amidewin pc'ye zarar veriyormu ve garantili bir pc' ise garantisini bozarmı ?o valorant ve vanguard için geçerli call of dutyde gerek duyulmuyor sanırım
hayır formatla eski seriala geri dönüyor ve bir zararı yok.Peki iki tane daha sorum olucak amidewin pc'ye zarar veriyormu ve garantili bir pc' ise garantisini bozarmı ?