Çözüldü Client 37809352 not supported Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casper034

Normal Üye
Client 37809352 not supported Hatası alıyorum arkadaslar sebebi nedir?
Bide arkadaslar benım pc Windows 10 sımdı ye kadar sorunsuz calıstı hile ama aynı metin2 aynı hileyi arkadasın pc (wındows 7) calsıtıramadım gerekli tüm programlar driverlar yuklu oyun acılıyor onda ama herhangi birini aktif ettiğimde client çalışmayı durdurdu hatası alıyoruz.
Not: bazen durduk yere 7x ve diğer hileler calısmaya baslıyor ama genelde durdurdu hatası alıyoruz sebepleri nedir yardımcı olabilir misiniz??

güncelleme geldi. Muhtemelen hileyi fixlediler. tekrar üzerinde çalışılıp hilenin oyuna tekrar uyarlanması lazım

Gelen client hatasına tamam dedikten sonra login ekranı acılıyor oyuna giriyor hilede aktif ama diğer sorunu çözemedim Wİndows 7 de mı sıkıntı var acaba baska sorun yasıyan var mı o konuda

bro bende win7 kullanıyodum ilk defa 1 saat kullandım guncelleme geldi fixlendı hıle bendede aynı sorun var Kesin bu * cocugu gameforge kendi satıyo bu m2bobları bu hileyi kullanmaya basladılar diye fixliyorlar

bro bende win7 kullanıyodum ilk defa 1 saat kullandım guncelleme geldi fixlendı hıle bendede aynı sorun var Kesin bu * cocugu gameforge kendi satıyo bu m2bobları bu hileyi kullanmaya basladılar diye fixliyorlar
Kanka bu bizim arkadasın win 7 hile fixlenmeden oncede calısmıyodu hep çalışmayı durdurdu hatası aldık hatta format attık pc yi sıfırladık tekrar güncelledik ama yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt