Çözüldü Clex-valorant ürünün çalışmaması ve iade yapmama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaraSahin

Gold Üye
  1. Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @zafkieli
  2. Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ürünün çalışmaması ve iade yapmayı kabul etmiyor
  3. Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 10.10.2024
  4. Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :

5. Satıcının forumda bulunan satış konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-aimbot-trigger-bot-esp-trap-skill-esp.59177/
  6. Şikayetim: satıcı iletişime geçtim ve hvci açıkken çalışmıyor dedi farklı bir ürün aldırdı aynı fiyata ve daha sonrasında ürünü kullanmak için girdim ve poligonda testlerini ve ayarlamalırını yaptım poligondan çıktığım gibi oyun kapandı daha sonra kendisine ilettim anydask ile bağlandı ve ayarlamalar yaptı olmadı hostları sildi vs bir çok işlem yaptı ama hile tekrar açılmadı sonra yeni key ile denedi giriş yaptı tekrarında daha oyun açıldığı gibi oyun kapandı arkadaş host temizle dedi bende hostu temizledim yine giremedim kısaca loadere giriş yaptıktan sonra oyundan atınca giriş yapmayı denediğimizde loadere girmiyor ve kullandığım spofere suç bağlayıp iadeyi gerçekleştirmiyor birçok h1le ile kullanım sağlamama rağmen hiçbir h1lede sorun olmazken kendisi pesp spofer loaderini gördüğü gibi sorunu oraya bağlamaya başladı ve iade etmemeyi tercih etti.

Normal şartlarda hilnin ücretini iade etmemesi normal zaten knk ama hile sende çalışmamış bide 1 günlük bugün alırsın yarın biter hizmette yok ortada burda ücretini iade etse sorun kalmıcak enteresan valla

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
geçmiş olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Problem yazılımlık bir problem olmamasına rağmen ürün değişimi ve sw00fer sağlayabileceğimi söyledim sw00fer ise HVCI kapalı giriş yapabilmesi içindi arkadaş boş gününün olmadığını söyleyerek iade istedi. Bende yazılımlık bir problem olmamasına rağmen ürün değişimi teklif ettim. Karar Moderatör'lere kalmıştır.

image.png

Problem yazılımlık bir problem olmamasına rağmen ürün değişimi ve sw00fer sağlayabileceğimi söyledim sw00fer ise HVCI kapalı giriş yapabilmesi içindi arkadaş boş gününün olmadığını söyleyerek iade istedi. Bende yazılımlık bir problem olmamasına rağmen ürün değişimi teklif ettim. Karar Moderatör'lere kalmıştır.
problem sizin ürününüzden çıkıp tekrar giriş yapamıyor olmam ayrıca host dosyasını silip giriş yapabileceğimi ilettiniz onu yapmama rağmen ürüne giriş sağlayamıyorum :)

teşekkür ederim kral

Normal şartlarda hilnin ücretini iade etmemesi normal zaten knk ama hile sende çalışmamış bide 1 günlük bugün alırsın yarın biter hizmette yok ortada burda ücretini iade etse sorun kalmıcak enteresan valla
zaten bir hizmet alamadım kullanamadım 10 saat falan kullansam iade istesem eyvallah diyecem ama henüz hileyi kullanma fırsatım bile olmadı verdiği önerileri yapmama rağmen yine giriş sağlamıyor tekrardan

image.png

ayrıca arkadaşın elinde sw00fer paneli olmamasına rağmen sw00fer gelecek demektedir. bunu beklemek zorunda değilim kabul etsem dahi ürünü şuanda verebilecek durumda değil kendisi

hosta ilk clear attığınızda oyuna tekrar giriş sağladımı ? mesajlardan anladığım kadarıyla ilk host clear yaptığınızda girmiş @KaraSahin

hosta ilk clear attığınızda oyuna tekrar giriş sağladımı ? mesajlardan anladığım kadarıyla ilk host clear yaptığınızda girmiş @KaraSahin
ilk host clear sağladığında yine giriş sağlamadı farklı bir key ile giriş sağladı aynı key ile giriş sağlayamıyorum ve oyuna girdikten sonra bi kaç dakika sonra oyun kapanıyor ilk keyimle poligondan çıktığım gibi kapandı 2. keyde henüz lobideyken oyun kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt