KaraSahin
Gold Üye
- Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @zafkieli
- Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ürünün çalışmaması ve iade yapmayı kabul etmiyor
- Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 10.10.2024
- Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Satıcının forumda bulunan satış konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-aimbot-trigger-bot-esp-trap-skill-esp.59177/
- Şikayetim: satıcı iletişime geçtim ve hvci açıkken çalışmıyor dedi farklı bir ürün aldırdı aynı fiyata ve daha sonrasında ürünü kullanmak için girdim ve poligonda testlerini ve ayarlamalırını yaptım poligondan çıktığım gibi oyun kapandı daha sonra kendisine ilettim anydask ile bağlandı ve ayarlamalar yaptı olmadı hostları sildi vs bir çok işlem yaptı ama hile tekrar açılmadı sonra yeni key ile denedi giriş yaptı tekrarında daha oyun açıldığı gibi oyun kapandı arkadaş host temizle dedi bende hostu temizledim yine giremedim kısaca loadere giriş yaptıktan sonra oyundan atınca giriş yapmayı denediğimizde loadere girmiyor ve kullandığım spofere suç bağlayıp iadeyi gerçekleştirmiyor birçok h1le ile kullanım sağlamama rağmen hiçbir h1lede sorun olmazken kendisi pesp spofer loaderini gördüğü gibi sorunu oraya bağlamaya başladı ve iade etmemeyi tercih etti.