Cleaner-Hwid Changer

frezzyterror

Efsane Üye
Temel donanımları random bir serial adresine çevirecek ve mac adresini değiştirecek bazı oyunların kalıntılarını silecek temel düzey bir açık kaynak kodunu düzenledim. Bunu da paylaşmaya karar verdim.
Bu tam anlamı ile gerçek bir spoofer değildir. İleriki günlerde yeni özellikler ekleyerek projeye devam edebilirim.

UI CR : https://cheatglobal.com/konu/imgui-directx11-loader-spoofer-with-keyauth.57563/

dw:

vt:

image.png

Son düzenleme:
Temel donanımları random bir serial adresine çevirecek ve mac adresini değiştirecek bazı oyunların kalıntılarını silecek temel düzey bir açık kaynak kodunu düzenledim. Bunu da paylaşmaya karar verdim.
Bu tam anlamı ile gerçek bir spoofer değildir. İleriki günlerde yeni özellikler ekleyerek projeye devam edebilirim.

UI CR : https://cheatglobal.com/konu/imgui-directx11-loader-spoofer-with-keyauth.57563/

dw:

vt:

image.png
eline saglık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
frezzy iş başında

spoofer kullanacakmıyız yoksa ordaki ayarlarımı
hocam içindeki ayarlar tracer cleaner ve basit disk serialleri değiştirmeye ram vb şeyleri serialleri random yapyıor sizin bios vb. değerleri manuel olarak spooflamanız gerekiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vt linki patlamis

Hocam, eğer Cleaner kısmı düzgün çalışıyor ise, Raid/Format yapmadan sadece Spoof ve Bios Sürüm Değiştirme işlemi ile ban kaldırılabilir mi?

cleaner kısmı valorant için değilde diğer oyunlarda çalışıyor valorantın nereye trace attığı belirsiz format atmadığın sürece her türlü flag atıyor
Anladım, sağ olun ya yine de, ellerinize sağlık forumu düşündüğünüz için teşekkürler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt