Çiyan Driver Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Video kalitesini için özür dilerim ama yazılar yine okunuyor neden obs düşük çekti.
arada bir ekran küçülebilir arkada oyun veya sekme geçişleri yapıyorum.

Tost makinesine benziyor ama 56dk lık video olduğu için attım yoksa atmıcaktım

Bu videoda IOCTL driver yani Input/Output Control ile bir driver hazırladım.
CTL_CODE kısmında ki sayıları kendinize uyarlayın iyi günler.

Sonda ki EP hatasını anlayamıyor bebeğe göstersen çözer kafayı yicem 2. monitorden baka baka yavaş yavaş yazıyor bide 1 saat sürmüş video sen beni güldürdün allahda seni güldürsün
çok tatlısın KMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASD

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sonda ki EP hatasını anlayamıyor bebeğe göstersen çözer kafayı yicem 2. monitorden baka baka yavaş yavaş yazıyor bide 1 saat sürmüş video sen beni güldürdün allahda seni güldürsün
çok tatlısın KMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASDKMFAKLSDFKGLAKLSDGFLKASDMGLFASMLKDGFMLKASDLMGALKSGDFMKLALSDLASD
Monitörden baksam 1 saat mı sürer ayrıca yazarken açıklamalarımı yaptım iyi günler çiyan bey

helal abi iyi güzelde bi tık yavaş yazmışsın kodları sebebi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt