Chessmaster Crâck isteği

showmez12s

Gold Üye
bunu crackleyebilmeniz mümkün mü acaba

KEY : ADC89980-D438459D-942D5D8C-1F1673BE

Son düzenleme:
satranç botları çok yararlı oluyor bir sürü sanal turnuva var umarım crackleyebilirsiniz

daha önce satın aldım normalde emeğe saygım vardır 2 kere satın almıştım hakkaniyetiyle 12 dolar ödedim sonra format attım ve keyim çalısmadı bilgisayarımda mail attım takmadılar yazdım yazdım cevap yok adamlar ilgilenmeyince sinirlendim kendim crackleyebilsem yapardım fakat malesef böyle bir yeteneğim yok umarım aramızdan birisi çıkar ve crackler
daha önce satın aldım normalde emeğe saygım vardır 2 kere satın almıştım hakkaniyetiyle 12 dolar ödedim sonra format attım ve keyim çalısmadı bilgisayarımda mail attım takmadılar yazdım yazdım cevap yok adamlar ilgilenmeyince sinirlendim kendim crackleyebilsem yapardım fakat malesef böyle bir yeteneğim yok umarım aramızdan birisi çıkar ve crackler

gerekliyse keyimide verebilirim zaten girince daha önce baska bilgisayarda kullanıldı yazıyor hata olarak

gerekliyse keyimide verebilirim zaten girince daha önce baska bilgisayarda kullanıldı yazıyor hata olarak
gerekli diye biliyorum bence yazmanızda fayda var

Adsz.png

100 Hamle sınırı kaldırılmıştır.
⬤ Program Full hale getirilmiştir.
⬤ License bölümünden random bilgiler ile kayıt olup SAVE demeniz yeterlidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adsz.png

çok teşekkürler mükemmel bir çalısma ellerine kollarına sağlık hocam

Adsz.png

sen mükemmelsin<3

nasıl kullanıyoruz anlatabilir misiniz pek anlamadım :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt