CheatGlobal'in Rapor ve Yönetim Sistemi

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Selamlar bugün size cheatglobal'in mükemmel raporlama ve yönetim sisteminden bahsedeceğim. Hazırsanız başlayalım;

Not : Herhangi bir yetkiliyle aramda sorun yok bu sorun sitenin kendisine ve yönetim sistemine ait. Herhangi bir suçlama söz konusu değildir.

Öncelikle rapor sistemi. 3 gün içerisinde forumda argo kullanan ve fazlasıyla küfürlü konuşan 4 kişiyi raporladım. Bu kişilerin aktivitelerini 4 gündür takip ediyorum ve hiçbiri raporumu kanıtlar ve açıklama ile sunmama rağmen ceza almadı. Bu mesajları 2-3 gün boyunca böyle kaldı ve hiçbir düzenleme söz konusu olmamasına rağmen hala yaptırım uygulanmadı.

Yönetim sistemine gelirsek: Bugün sırf halilişko'nun annesine üzerinden prim kastığı ve reşit olmadan evlenip çocuk yaptığından dolayı kendisiyle alakalı söylersem tekrar uyarı alıp forumdan uzaklaştırılacağımdan dolayı yazamadığım bir mesaj yazdım. ( üç harfli ortasında "a" siz düşünün bunun basitliğini. ) Ve aradan 5dk geçti geçmedi aşağıdaki fotoğraftaki uyarı mesajını aldım.

Kısacası Rapor gözlemleme ve Yönetim Sisteminin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılar.

Uyarı Mesajı:

Düzenleme : İsteyen kişiler yaşadığı sorunları ve düzeltilmesi gerekenleri buraya yazabilir. Belki bir ihtimal yetkililer görür ve bir çaba gösterir...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

isim vermiyorum, yanlis anlasilmasin 😀

şuanda forumda raporları görebilen sadece 4-5 yetkili bulunuyor, yetkililerin çoğu deneme mod ve bizim sadece profil mesajlarını silme yetkimiz var.
bu 5 kişi bazen yetişemeyebiliyor, ilerleyen zamanlarda deneme modlar yükselince bu sorun illa çözülecektir

isim verebilirsin diğer insanlar 4 5 kelime ile cümle kurup sen +++ yazdın dıye kural ihlali yapmamış mı oluyorsun ?
Yazdığıma bak :) Bu arada 10 günlük banı atanda sendin çok iyi hatırlıyorum ilk banım sendendi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
isim verebilirsin diğer insanlar 4 5 kelime ile cümle kurup sen +++ yazdın dıye kural ihlali yapmamış mı oluyorsun ?
ban kaldirma itirazinda bende ariyorum gibi cumle kurabilirdin yazmistin yanlis hatirlamiyorsam, cok bir faki yok gibi cumleyle

şuanda forumda raporları görebilen sadece 4-5 yetkili bulunuyor, yetkililerin çoğu deneme mod ve bizim sadece profil mesajlarını silme yetkimiz var.
bu 5 kişi bazen yetişemeyebiliyor, ilerleyen zamanlarda deneme modlar yükselince bu sorun illa çözülecektir
Bazen yetişemiyor diyorsunuz o zaman yetişmesi için kadroyu genişletin. Öncedende yazmıştım bu forumda şu ana kadar max 3 tane onaylanan yetkilii başvurusu gördüm. İşini iyi yapacağı kesin olan ve insanlarla ilgilenmeyi bilen yüzlerce kişi reddedildi.

Bazen yetişemiyor diyorsunuz o zaman yetişmesi için kadroyu genişletin. Öncedende yazmıştım bu forumda şu ana kadar max 3 tane onaylanan yetkilii başvurusu gördüm. İşini iyi yapacağı kesin olan ve insanlarla ilgilenmeyi bilen yüzlerce kişi reddedildi.
kadro şuan genişletildi ama çoğumuz deneme durumundayız, dediğim gibi denemeler yükselince illa çözülecektir bu durum

Yazdığıma bak :) Bu arada 10 günlük banı atanda sendin çok iyi hatırlıyorum ilk banım sendendi.
program linki verilmiş sende bende o yok demissin yoksa yorum yapmayabilirsin
ban kaldirma itirazinda bende ariyorum gibi cumle kurabilirdin yazmistin yanlis hatirlamiyorsam, cok bir faki yok gibi cumleyle
hala dediğim şeyi anlamamıssın +++ yazmak yerine kelimeler ile cümle kurabılırsın dıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt