CheatGlobal'da Satış Konuları ve Forum Kalitesi Üzerine Düşünceler

Nowzy

Uzman Üye
Son zamanlarda CheatGlobal forumunda, oyun hileleri, açık kaynak kodlar ve Crâck gibi konuların yanı sıra, satış konularının sayısının hızla arttığını gözlemliyorum. Bu satış konuları, forumun asıl amacını gölgede bırakarak, önemli içeriklerin görünürlüğünü azaltıyor.

Artık forumda, yeni açılan değerli konuları takip etmek zorlaşırken, herkesin satış konularını "up" basarak yukarı çekmesi, CheatGlobal'ı adeta bir satış sitesine dönüştürüyor. Bu durum, açık kaynak projeleri ve oyun hileleri gibi konulara ilgi duyan kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratıyor.

Bazı satış konuları faydalı olsa da, çoğu genellikle SMM panellerinden birkaç kuruşa alınıp burada yüksek fiyatlarla satılmakta. Bu nedenle, satış konularının forumdan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Forumun kaliteli içeriklerle dolu kalması, tüm kullanıcılar için daha faydalı olacaktır.

isNqlgu.png

bu mesajdan sonra beni banlarlar sanırım ama artık hem free hile kullanımı azalıyor hemde bu forum ölüyor

Son zamanlarda CheatGlobal forumunda, oyun hileleri, açık kaynak kodlar ve Crâck gibi konuların yanı sıra, satış konularının sayısının hızla arttığını gözlemliyorum. Bu satış konuları, forumun asıl amacını gölgede bırakarak, önemli içeriklerin görünürlüğünü azaltıyor.

Artık forumda, yeni açılan değerli konuları takip etmek zorlaşırken, herkesin satış konularını "up" basarak yukarı çekmesi, CheatGlobal'ı adeta bir satış sitesine dönüştürüyor. Bu durum, açık kaynak projeleri ve oyun hileleri gibi konulara ilgi duyan kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratıyor.

Bazı satış konuları faydalı olsa da, çoğu genellikle SMM panellerinden birkaç kuruşa alınıp burada yüksek fiyatlarla satılmakta. Bu nedenle, satış konularının forumdan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Forumun kaliteli içeriklerle dolu kalması, tüm kullanıcılar için daha faydalı olacaktır.

isNqlgu.png
Bence yanlış düşünüyorsun dostum.Satış konuları kalkarsa hem forumun aktifliği azalır hemde pek bir içerik kalmaz.Ayrıca işine yarayan yararlı birşey falan istiyorsan bölümler var,moderatörler yanlış yere açılan konuları taşıyor zaten,oralardan araştırabilirsin.

Zaten günde en fazla 5-6 satış konusu görüyoruz aradan 5-10 dakika sonra o satış konuları alt sıraya gidiyor görünmez olarak :coolstory: Bir de satış olayı kaldırılırsa forumun aktifliği o zaman düşer işte

Zaten 24 Saatte Bir Up Atıyorlar Öyle bir anlatmışsın ki sanki tüm satıcılar her saat up atıyor gibi konu içeriği gereksiz o yüzden çöplüğe taşınıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt