CheatGlobal Yanlış anlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XRally

Diamond Üye
CheatGlobal beni Yanlış Anlamayın ama Sitenizde Wolftü keki yapmak için spam yapıyolar konu açıyorum mavi ekran alıyorum diye konuya yazdığı cevap kek çalışıyor daha onaylı bıle olmamış attığı mesaja bak ve banlanmıyor bu adam Tek o deil başka kişilerde yapıyor.... (Konuyu yanlış yere açtıysam Özür )

CheatGlobal beni Yanlış Anlamayın ama Sitenizde Wolftü keki yapmak için spam yapıyolar konu açıyorum mavi ekran alıyorum diye konuya yazdığı cevap kek çalışıyor daha onaylı bıle olmamış attığı mesaja bak ve banlanmıyor bu adam Tek o deil başka kişilerde yapıyor
Hangi birini banlıyalım? Gördüklerimizi direkt sorgusuz sualsiz banlıyoruz zaten, görmezden gelin asddssda qewqweqweqwe tarzı, random, yorumlar olmadığı sürece.

Hangi birini banlıyalım? Gördüklerimizi direkt sorgusuz sualsiz banlıyoruz zaten, görmezden gelin asddssda qewqweqweqwe tarzı, random, yorumlar olmadığı sürece.
Sizde haklısınız ama bi konuya boş cevap atıyolar Yani rahatsız verici oluyor onu demek istiyorum..

CheatGlobal beni Yanlış Anlamayın ama Sitenizde Wolftü keki yapmak için spam yapıyolar konu açıyorum mavi ekran alıyorum diye konuya yazdığı cevap kek çalışıyor daha onaylı bıle olmamış attığı mesaja bak ve banlanmıyor bu adam Tek o deil başka kişilerde yapıyor.... (Konuyu yanlış yere açtıysam Özür )
Senin bu konuyu açtığın gibi mi? Report kısmını boşuna mı açmışlar reportla geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt