Cheatglobal VİP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanak1

Diamond Üye
Gelmesi gereken özellik siteye sırf hieleleri kullanmak adına gelen yeni kullanıcıların attığı boş spam mesajlarının önüne geçilebilir. Makul bir fiyatta belirlenerek ufak ayrıcalıklar verilebilir. Mutlaka düşünmüşsünüzdür ama bunun hakkında bir modun yorum yapmasını rica ediyorum

Gelmesi gereken özellik siteye sırf hieleleri kullanmak adına gelen yeni kullanıcıların attığı boş spam mesajlarının önüne geçilebilir. Makul bir fiyatta belirlenerek ufak ayrıcalıklar verilebilir. Mutlaka düşünmüşsünüzdür ama bunun hakkında bir modun yorum yapmasını rica ediyorum
Geçmiş zamanda düşünülmüştü uygun görülmedi şuan bilmiyorum

boş mesajların önüne geçmek moderatör kadrosunu çok uğraştırmaz mı ? yapay zekaya bağlı bir şeyler olursa olabilir gerçi

eğer fiyat konulursa talep azalıcaktır ve üye sınırlanması gelebilir bazı hilelere tabikide buda spam olasılığını attırır.

para konusunda sorun yok senin bu dediğin siteye kayıtların ücretli olmasıyla birebir kanka kusura bakma ama ozaman siteye talep azalacaktır eminim spam konusuna gelecek olursak zaten yeterince moderatör var bence ve gayette ilgililer başka soru varsa cevap verebilirsin

Bunun hakkında konuşuldu ancak kesin ve net karara varılmadı. Son kararı @L3G ve @Dreamfancy verecektir. Tavsiyeniz için teşekkür ederiz. İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt