Dreamfancy 

Kurucu
İletişim
cheatglobal sitesine ulaşılamıyor, cheatglobal sitesine giremiyorum, cheatglobal hosts, hosts cleaner, hosts clear, hosts remover
rst hosts, hosts delete, hosts silici, hosts kaldırma, hosts silme, hosts düzenleme, edit hosts, hosts editor, hosts unlocker, website unlocker, dont access cheatglobal

l6jkqwi.png

DOWNLOAD LINKS

Açıklama
Sevgili kullanıcılarımız, bildiğiniz gibi artık hile sektöründe elinde belli bir güç tutan ve bu sektördeki pastayı başkalarıyla paylaşmak istemeyen kötü niyetli platformlar hosts dosyasını düzenleme girişimlerinde bulunarak cheatglobal'e zarar vermek istiyorlar. Bu platformların sayısız saldırıları, baskıları ve yıldırma girişimleri onlara yeterli kalmamış birde hosts dosyasını kullanarak cheatglobal'e girişleri engelleme planları kurmuşlardır. Ancak kullanıcılarımızı bilgilendirmemiz sayesinde bu girişimleri başarısız olmuş ve tüm planları suya düşmüştür. Artık hile sektöründeki her 10 kullanıcıdan 7'si hosts dosyasının engellendiğini biliyor ve cheatglobal'e olan erişim engelini kaldırabiliyor. Ancak yine bu 10 kullanıcıdan 3'ü nasıl sileceğini bilmiyor ve yöntemleri söylememize rağmen bunu başaramıyorlar. Bizde onlar için bir hosts temizleme programı geliştirdik ve bunu tüm program indirme platformlarına, sitelerine ve technopat gibi yerlere yaydık. Kullanımının daha da artması bizim lehimize olacaktır.

Nasıl Kullanılır?
1. Programı indirin ve yönetici olarak çalıştırın.
2. Hosts clear butonuna basın ve 4-5 saniye bekleyin.
3. Bekledikten sonra "Hosts successfully cleaned" mesajı gelecektir.
4. Artık bilgisayarınızda engellenen sitelere ve cg'ye erişim sağlayabilirsiniz.

Videolu Anlatım

Son düzenleme:
İobit ile uğraşmak istemeyenler için gayet yararlı.

çok basit bir program olmuş arkadaşlarıma önericeğim teşekkürler

.bat dosyası içerisine bu kodları yazıp, yönetici olarak çalıştırarak da silebilirsiniz
CMD /c echo Y| cacls C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts /t /e /c /p everyone:f
CMD /c echo Y| cacls C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.ics /t /e /c /p everyone:f
DEL /F /Q /A C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
DEL /F /Q /A C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts.ics

iobit ile 2 saat millet uğraşıyordu kilidi aç ve sil falan harbiden bu çok güzel olmuş hızlı ve pratik çok teşekkür ederim güzel bir paylaşım

Telefondan girebiliyorum ama pc den giremiyorum

Telefondan girebiliyorum ama pc den giremiyorum
telefon ile pc aynı mi kankam pc de hosts dosyası var ondan dolayı giremiyorsun engellendiği için bu konu da ki program da senin işine yarayacak türden işte indir kullan

Uygulamayı kullandım fakat yine erişim sağlayamıyorum siteye yardımcı olur musunuz?

host dosyasının içindeki kodlar uzun satırlıydı bunda temizlikten sonra sadece clear host yazıyor ve bir siteye giriş yapamadım
host dosyasının içindeki kodlar uzun satırlıydı bunda temizlikten sonra sadece clear host yazıyor ve bir siteye giriş yapamadım
olması gereken bu mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt