Cheatglobal Farklı Tarayıcılarda Çalışmıyor

wqc

Diamond Üye
İletişim
Selamlar Bilgisayarımda 2 Adet tarayıcı var biri Chrome Diğeri Opera gx uzun süredir gx kullanıyorum ama bu gün cheatglobal opera gx te açılmamaya başladı ve hatayı alıyorum
İnternet Bağlantımda bir sorun yok, bağlı. Herhangi bir vpn de yok opera gx in kendi vpni sebep olmuş olabilir diye baktım o da kapalı
Tarayıcımda Sadece Tampermonkey eklentisi kurulu

Çözümünü Bilen var mı?

NOT: Cheatglobale Chrome'dan girebiliyorum

Selamlar Bilgisayarımda 2 Adet tarayıcı var biri Chrome Diğeri Opera gx uzun süredir gx kullanıyorum ama bu gün cheatglobal opera gx te açılmamaya başladı ve hatayı alıyorum
İnternet Bağlantımda bir sorun yok, bağlı. Herhangi bir vpn de yok opera gx in kendi vpni sebep olmuş olabilir diye baktım o da kapalı

Çözümünü Bilen var mı?

Tamper monkeyi kaldır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gereksız uzantıları tarayıcıdan kaldırıp kullanılan tarayıcının ayarlarından her zaman guvenlı https yı kullan secenegını aktıf hale getırın lutfen tarayıcının guncel surumde olduguna dıkkat edın

Çözümünü Bilen var mı?

uzantılardan kaynaklıdır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt