Anket CheatGlobal en iyi Reverser'ı seçiyor

CheatGlobal son zamanların en iyi Reverser'ı sizce kim?

• R7flex

Oy: 35 24.6%
  • waryin

Oy: 8 5.6%
  • mahircayan

Oy: 36 25.4%
  • LOLSHAN

Oy: 63 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zyderx

Silver Üye
Sizce forumdaki en sağlam Reverser ya da Reverse kategorisindeki sağlam paylaşım yapan üye kim?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cwubs ile mahiri göremiyorum bu aralar ama mahir askerliğe gitti sanırım leftcaps reverser değildi diye biliyorum emekli moddu en son waryin ile r7flex kalıyo bana kalırsa mahir şimdi olsaydı proje bırakmazdı ortalıkta

bana göre hiçbirisi ellerine sağlık valorant hilesi olsun triger olsun yapmıslar eyvallah kaç tane cracker var adamların adı var biride cıkıp rust hilesi fivem hilesi spoofer vs vs cracklemiyor benim düsüncem budur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet lolshanı unutmuşsun

ben niye yokum orada

bana göre hiçbirisi ellerine sağlık valorant hilesi olsun triger olsun yapmıslar eyvallah kaç tane cracker var adamların adı var biride cıkıp rust hilesi fivem hilesi spoofer vs vs cracklemiyor benim düsüncem budur
spoofer crackleyince ortalığın anası s*kiliyor çünkü 2 bilemedin 3 güne patlıyo spoofer

lolshan nerde kanka?

eski dostum @LOLSHAN nerde . bu alemde tek baskasını tanımam . çekirdekten yetişme 2010da cs'de hile yapıp satıyorduk beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt